מוצרי חלב

ironii

New member
מוצרי חלב

שלום, בתי בת שנה וחודשיים, יונקת ואוכלת כמעט הכל (חוץ ממוצרי חלב...) אמרו לי שכדאי להתחיל לתת לה מוצרי חלב. א. האם זה נכון? חסר לה משהו בגלל זה? (לי לא אכפת להמשיך כך...) ב. אם אני מתחילה, ממה כדאי להתחיל ומה כדאי להשאיר לסוף? נ.ב. שגית, תודה רבה על התמיכה כאן בפורום. אני נהנית מאד לקרא את תשובותיך ולומדת מהן המון!!! מי היה מאמין שבגיל שנה וחדשיםם אני עדיין אניק?! אפשר להגיד שיש לך חלק נכבד בכך! תודה רבה!!!

sagitlaleche

New member
מוצרי חלב ../images/Emo20.gif

מוצרי חלב מומלצים מגיל 10 חודשים. הם מקור אספקה לחלבון, סידן ומינרלים נוספים. פרט לכך יוגורטים הם מקור טוב לחיידקים פרוביוטיים. כאשר מתחילים עם מוצרי חלב כדאי להתחיל בלבנים, בעיקר אלו שעברו תהליך, כמו יוגורט ביו (את יכולה להוסיף בעצמך פרי או ירק - בננה, זיתים, מלפפון מגורר) ולהמשיך בגבינות לבנות, קוטג' וכן הלאה. לא חייבים לתת מעדנים מסוכרים. אפשר בהחלט להכין לבד בבית כשאת יודעת בדיוק מה נכנס או לא נכנס לשם (סוכרים בעיקר). כדאי השאיר לסוף את החלב הניגר והגבינות הקשות עתירות השומן כמובן, אבל בגילה של בתך היא יכולה להתנסות בכל המזונות הקיימים (אלא אם כן גילית שהיא רגישה או אלרגית למשהו). תודה רבה על המחמאה ואיזה יופי לשתיכן על ההנקה!

למעלה