מוצרי האי לביה"ס מוצרים ממש ממש שווים! :) http://www.lana-sky.com/ostrov2/island.html
Y yonatan samiya New member 21/7/08 #1 מוצרי האי לביה"ס מוצרים ממש ממש שווים! http://www.lana-sky.com/ostrov2/island.html
C ComplicatedCutie New member 22/7/08 #2 נראה מגניב. ../images/Emo192.gif אבל אני מתגעגעת לתקופת "השמיניה". וחבל שלא הייתי בגיל והייתי קונה איזשהו קלסר או מחברת
נראה מגניב. ../images/Emo192.gif אבל אני מתגעגעת לתקופת "השמיניה". וחבל שלא הייתי בגיל והייתי קונה איזשהו קלסר או מחברת
Y yonatan samiya New member 22/7/08 #4 חחחחח זה בדיוק מה אני חושב. כשהיה את "השמינייה" קניתי הכול, זה היה לפני שנתיים בערך והיה לי את כל המוצרים. עכשיו, זה לא הגיוני שאני אקנה, אבל אולי בכל זאת אני אקנה מחברת ספירלה, סתם למזכרת לא לביה"ס.
חחחחח זה בדיוק מה אני חושב. כשהיה את "השמינייה" קניתי הכול, זה היה לפני שנתיים בערך והיה לי את כל המוצרים. עכשיו, זה לא הגיוני שאני אקנה, אבל אולי בכל זאת אני אקנה מחברת ספירלה, סתם למזכרת לא לביה"ס.
S s u s h i m i New member 23/7/08 #5 ../images/Emo209.gif וואי ממש גרוע ../images/Emo4.gif יכלו להשקיע הרבה יותר !! יש שם איזה קלמר אחד- שילוב של תכלת, ירוק ושחור, פשוט גועל איזה חפיפניקיות
../images/Emo209.gif וואי ממש גרוע ../images/Emo4.gif יכלו להשקיע הרבה יותר !! יש שם איזה קלמר אחד- שילוב של תכלת, ירוק ושחור, פשוט גועל איזה חפיפניקיות
Y yonatan samiya New member 23/7/08 #6 לא נכון... אומנם יש רק שני סוגי קלמרים, אבל הם ממש יפים, לא שאני מתכוון לקנות אותם... אבל הם נראים בסדר גמור.
לא נכון... אומנם יש רק שני סוגי קלמרים, אבל הם ממש יפים, לא שאני מתכוון לקנות אותם... אבל הם נראים בסדר גמור.
T ThE MystErious888 New member 23/7/08 #8 ../images/Emo207.gifשמתילב ש2 יצירות של גיורא מתחרות אחת ב2 בפרסי האקדמיה, האי והידוענים, 2 יצירות נפלאות
../images/Emo207.gifשמתילב ש2 יצירות של גיורא מתחרות אחת ב2 בפרסי האקדמיה, האי והידוענים, 2 יצירות נפלאות
T ThE MystErious888 New member 23/7/08 #10 כנסו כולם!!!!!!!!111 אני היחידי ששמתי לב שהשיר פתיחה של הידוענים זה עפ"י "נישואי פיגרו"של מוצארט? זה האופרה הכי אהובה עליי... חפשו בויקיפדיה...
כנסו כולם!!!!!!!!111 אני היחידי ששמתי לב שהשיר פתיחה של הידוענים זה עפ"י "נישואי פיגרו"של מוצארט? זה האופרה הכי אהובה עליי... חפשו בויקיפדיה...