מוצרים של חברת PLAYTEX

Tula1

New member
מוצרים של חברת PLAYTEX

בעלי בארה"ב כרגע ויכול להביא לנו מוצרים של חברת "פלייטקס"-בקבוק, מוצצים וכו'. האם הם בטוחים לשימוש מבחינת הפלסטיק (בלי הביספינול)? אני באתר שלהם כרגע אבל לא מוצאת איזכור לביספינול, רק איזכור לזה שהמוצרים בטיחותיים לתינוק מבחינת בטיחות נטו ... אשמח לשמוע תובנות בנושא...

התובנה העיקרית שלי היא

שכל סיפור הביספנול הזה הוא חרטה גמורה. תשתמשי באיזה בקבוקים שאת רוצה רק תדאגי לא להרתיח, ולא לשרוט. מכיוון שבעולם המודרני ממש אין צורך בהרתחה וסטריליזציה של בקבוקים, ושמפרסומים במקומות אחרים עולה שדווקא הבקבוקים של בי פרי כן מכילים את החומר הזה (אמת בפרסום? לא יודעת, על בי פרי אני לא סומכת), נראה לי שאת מכוסה. לגבי הבקבוקים מוצצים כוסות וכו' של פלייטקס - הם מצויינים
הדבר היחיד שאני לא סובלת שלהם זה את המשאבות שלהם, שהן גרועות ביותר, אבל זה כבר סיפור אחר

michal@gal

Active member
מנהל
אם את מתכוונת לבקבוקים

עם השקיות החד-פעמיות - אז הם ללא ביספינול. יש להם כוסות פלא לכמה גילאים.הכוסות שלב 1( שמיועדות לקטנטנים) כן משחררות ביספינול (עשויות מפלסטיק שקוף). הכוסות בשלבים הבאים עשויות מפלסטיק לא שקוף, ולא מכילות ביספינול.

Tula1

New member
לא, אני מתכוונת לבקבוקים הרגילים

לא לכוסות ולא לשקיות. פשוט לבקבוקים ולמוצצים. תוכלי לומר לי מאיפה המידע על המצאות ביספינול במוצרים שלהם? תודה

michal@gal

Active member
מנהל
קיבלתי בזמנו דף מידע

של רשות המזון האמריקאית, ושם הייתה רשימה של מה בסדר ומה מסוכן. זה היה בשיא הבהלה של הביספינול. התיחסו לכל היצרנים, לא רק לפלייטקס.

למעלה