מוצרים לסדרה.

noobster

New member
מוצרים לסדרה.

כידוע לכם מועדון סטארבייס972 כולל בתוכו את בסרה סטארגייט, ואני בתור אחד שהולך להציע את עצמי בתור אחראי מוצרים רציתי לשאול מה אתם רוצים לראות במועדון? האם תרצו לראות מוצרים מחו"ל? או הפקות עצמאית של מוצרים בארץ? יש לנו כבר 2 סיכות של סטרגייט - האם תרצו עוד? באיזה עיצוב? ומה עם חולצות? ממש דומות למה שיש בחול? או יצירה ישראלית חדשה? כוסות? מאגים? מוצרים נלווים? פאטש'ים? כמו כן מי ששם לב יש שם לוח שנה של מסע בין כוכבים לציון 40 שנה לסדרה. האם תרצו לראות אחד כזה של סטרגייט? אם כן מה שיהיה עליו? תמונות מהסדרה או מהרשת? מה אתם רוצים לראות (ולקנות) במועדון? הבחירה עכשיו שלכם.. כול הצעה תשקל ותועלה להנהלה.

dvirsasson

New member
פאטצ'ים.

וחולצות. וכוסות! לוח שנה של נשות סטארגייט מחזיקות רובים בפוזות מגרות :)))))

סלמאק

New member
כןןןן!!!

אני מת לראות את דריי'אוק מחזיקה נשק מטה בפוזה מגרה
האמת, לא יזיק להביא את החולצת 10 שנים לסדרה, זו עם רשימת הפרקים מאחורה. אני פחות פריק של סיכות, אבל חולצות, כוסות ופאצ'ים אני יותר אוהב. אפשר גם להכין הדפסים מקוריים (עדיפות, את אלה אני הכי אוהב.) אם יהיה לוח שנה, אני קונה אותו, תהיה בטוח. (אבל שתהיה לו פואנטה, לדוגמא: לוח שנה של החייזרים של סטארגייט- כל חודש עם החייזרים של עונה אחרת, וכו')

Tollan

New member
חולצות!

מאוד הייתי רוצה חולצות... נראה לי עדיף כאלה כמו שיש בחו"ל (עם כל מיני משפטים שרלוונטיים לסידרה), מאשר ליצור חדשות.

noobster

New member
טוב חידוד קטן

אתם מעדיפים מוצרים מקוריים או מיובאים? כוסות פאטשים וחולצות אפשר להכין בארץ ואפשר לקנות לוח שנה... אם זה יעלה אני יוציא את זה לפועל בטוח! אז מה אתם מעדיפים? כנראה אני יביא מוצרי אספנות מחול, ופה אני רוצה לדעת מה אתם מעדיפים... עוד בובות או מוצרים כללים? והאם זה חשוב שיהיו מקוריים או הפקות של אנשים ומועדונים בחו"ל?

dvirsasson

New member
הממממ...

מקוריים, וכלליים. אני לא רואה את עצמי משחק עם בובות של ג'ק וקרטר בסיגנון של "באה לפה הרבה?" :) אני גם מעדיף מיובאים.

subatoi

New member
יש לציין

או לפחות לחשוב על זה שמוצרים מיובאים לא יהיו זולים יותר, אלא רק זמינים יותר (שזה גם טוב). ככה לפחות אני מבין את זה.

ilovenewyork

New member
אני רוצה משהו עגול

עם משולשים זוהרים וסימנים שנראים כמו קבוצות כוכבים ! AND MAKE IT SPIN ! אממ אני חושב שצריך ללכת בעיקר על חולצות כי גם אפשר לייצר את זה בארץ וזה דיי מתמצת את הקשר לסדרה מה שטוב בסדרה זה שאין דבר אחד שמאפיין אותה ( חוץ מהדבר העגול ההוא ) זה מה שנקרא TEAM EFFORT ולא איזה מוטיב סוליסטי זה מתבטא במיוחד בעלילה שהיתה בשבוע שעבר ב SG-1 בסיפור של טילאק שהוא לא יכול להסתובב חופשי על כדור הארץ אל אף שלשאר הגלקסיה יש לו גישה חופשית. אז חולצות.

roei90210

New member
פעם ראשונה שאני כותב כאן אבל..

ניסיתי למצוא כובעים נורמלים של ס"ג ולא מצאתי אפילו אחד.. מצאתי רק 2 סוגי כובעים ברחבי הרשת, אחד עם הכיתוב סטארגייט במגוון צבעים, והשני (יותר מה שאני מחפש) עם הלוגו של SG1 אבל כובע רשת פשוט כזה.. הכובע הכי יפה שנתקלתי בו עד עכשיו היה מסדרת ה-10 שנים.. עם פאצ' של SG10. אז אולי שווה להתחיל לייבא/לעצב?

סלמאק

New member
אין לי מושג על אילו כובעים אתה מדבר

אתה יכול לשים תמונות/לינקים לתמונות? כי אם אלה לא הכובעים שאני מכיר, אז יש לי מה לחדש לך

roei90210

New member
מקווה שתחדש לי

האמת שלינקים לא ממש יעזרו כי יש את אותם כובעים בערך בכל מקום שחיפשתי אז הנה 2 הכובעים המרכזיים.. השמאלי הוא הכובע רשת שדיברתי עליו. כובע עם סמל SG1 הוא יפה, רק למה כובע של שיפוצניקים?

סלמאק

New member
בהחלט.

אבל אני לא יודע כמה תאהב אותם. הראשון הוא זה בתמונה, כובע גרב: משמאל זו תמונה מהחזית ומימין אחורית. השני הוא בדיוק כמו מה שהראית בתמונה הימנית, אבל בצבע אחר: ירוק חאקי, צבאי יותר. דווקא די זהה לכובע של ג'ק או'ניל, רק שיש בו את לוגו הסדרה.

roei90210

New member
את אלה ראיתי, תודה..

מאותו אתר של ה-10, לא? את הכובע גרב ממש אהבתי, אבל קצת בעייתי ללכת איתו בקיץ :) מוזר שסידרה אמריקאית לא הוציאה מגוון כובעים רחב יותר. בד"כ הם עושים את זה

Nogmor

New member
גם אני אהבתי את הכובע גרב,

כי זה אפשרי ללכת איתו לכל מקום ומי שמזהה, יקפוץ עלייך.
(במובן הטוב, כמובן) מי שלא, לא חייב לקבל הסברים!

nzkiwi

New member
הלכתי איתו ברחוב ואף אחד לא קפץ עלי

גם לא אף אחת...
אני תוהה אם זה אני או הסדרה?! אין צורך לענות...

roei90210

New member
כמה עולה משלוח?

מהאתר ההוא כמובן.. הכובע של העשור קורץ לי :)

nzkiwi

New member
יקר, לא זוכר כמה...

קניתי מזמן באמצעות מתווכת מקסימה שהיתה בלונדון... לילה טוב

למעלה