מוצקים+הנקה

oavital

New member
מוצקים+הנקה

עדי בת 5 וחצי חודשים. ואני עדיין מניקה, שואבת בעבודה ובבוקר שאני לא איתה היא אוכלת מבקבוק בלי בעיה פשוט ממי חמסה חממסה. השאלה שלי, עכשיו, כשצריך להתחיל עם ירקות ופירות(מה קודם?) האם אני צריכה להמשיך לשאוב בעבודה,ולהשאיר לה חלב בשעות שאני לא נמצאת ? או שהפירות והירקות מספיקים עד שאני מגיעה ב 15:00 ואיזה כמות של ירקות נותנים בהתחלה? (היא אוכלת שתי ארוחות של חלב שאוב כשאני בעבודה של 120 מ"ל)
 
פירות וירקות

אמא של עדי! אני מקווה שעוד תמשיכי להנות ממנה יותר ויותר... ולשאלתך: פירות ויקרות בגיל הזה הם רק לטעימות, לראות אם היא לא אלרגית למשהו, ולחשוף אותה מעט לעולם שמחוץ להנקה (החל מגיל שנה גוברת דרישת הגוף לברזל, וחשוב לחשוף אותה לפני כן, כדי שתתרגל ותספק לגוף את מה שהוא יצטרך בעתיד). לא ברור מה היא תאהב בשלב זה, אם תאהב בכלל, ואם כן - בוודאי תאכל מעט מאד. במקרה שלי - אני אמא לתום בן 7 חודשים, שלא עולה מספיק במשקל - אני התחלתי עם טעימות אבל אז עברתי למרק בטטה מוקרם בחמאה ועם דייסת קורנפלור, אבל זה עדיין לא מתאים לעדי שלך. שיהיה בהצלחה בכל מקרה!
 

sagitlaleche

New member
מוצקים והנקה ../images/Emo20.gif

Oavital אהלן, איזה יופי שאת עדיין שואבת וממשיכה לתת לבתך חלב אם. כאשר מתחילים מזון מוצק מדובר בטעימות בלבד בהתחלה, כפית או שתיים ולאט לאט הכמויות גדלות. בהתחלה תצטרכי להמשיך ולשאוב, אך ככל שמגוון המזונות יעלה, ואיתם הכמויות, תוכלי להוריד את כמויות החלב שאת שואבת. אם תתייחסי להתחלת המוצקים כטעימות בלבד, תביני שיש לתינוקת שלך צורך עדיין בחלב אם שאוב. גם מבחינה קלורית, הפירות והירקות לא יכולים להספיק בהתחלה, רק בשלב שהם הופכים להיות ארוחה שלמה ומלאה.
 
למעלה