מוצץ

gloryshpira

New member
מוצץ

הבת שלי בת חודשיים וחצי, היא לא לוקחת מוצץ אבל כל הזמן מנסה למצוץ את האצבע ויש לה בפה את התנועה של היניקה.בעיקר שהיא רוצה להרדם. יש לציין שאני מניקה אותה וגם לפני השינה לפעמים היא רוצה ציצי ואז נרדמת אבל לא כל הזמן רוב הפעמים אני מניחה אותה במיטה פשוט והיא נרדמת לבד אחרי ניסיונות רבים למצוץ את האצבע. ניסיתי ללמד אותה להרגיל אותה למוצץ אבל בגלל שלא יוצא ממנו כלום אז היא מעיפה אותו מהפה שלה. מה לעשות? אני מרגישה שהיא כל הזמן רוצה למצוץ יש לה בפה את התנוחה עם הלשון שהיא כאילו רוצה מוצץ.

shani74

New member
הבת שלי גם ניסתה, ואף הצליחה

למצוץ את היד כשהיא רצתה להירדם, ואחר כך רק את האגודל. אבל כשהיא למדה להתהפך לשני הכיוונים היא התחילה להתהפך במיטה במקום למצוץ, והפסיקה לגמרי למצוץ אצבע. כך שיכול להיות שזה רק שלב שיעבור. היום היא בת שנה וחודש ועדיין יונקת - תינוקות יונקים לרוב מסתפקים ביניקה.

חוגי1

New member
שלי דווקא אוהבת אבל

היא כמובן תמיד מפילה אותו ועכשיו המליצו במשרד הבריאות שישנו עם מוצץ. איך אפשר??????? ברגע שהיא נרדמת הוא נופל.

שלי פתאום הפסיקה- לפני חודש בערך

עכ לפני חודש ומיום לידתה היתה צמודה למוצץ= היום לא רוצה , היא משחקת איתו ביד לפעמים בחניכיים וזהו , לא מוכנה למצוץ..........

אם טוב לה עם היד שלה, למה לא?

שלי דוחפת את כל האגרוף לפה... אני מציעה לה לפעמים מוצץ, לעתים היא לוקחת ולעתים מסרבת ומעדיפה את היד שלה. לפעמים, אפילו באמצע ארוחה היא דוחפת את הציצי ודוחפת יד
(טוב, לאחרונה נראה שזה קשור לשיניים). בהתחלה עם המוצץ, נהגתי לשים לה אותו בפה, ולחקות תנועות מציצה, כלומר, להזיז מעלה ומטה. אבל, כאמור, היא לרוב תעדיף יד.

ושלי מוצצת אגודל שהיא מאוד עייפה

והחלטתי להפסיק ולהלחם נלחמתי בזה בדיוק יום........יומיים היא לא לוקחת מוצץ, מוצצת את האצבעות שלה ולפעמים גם את האצבע שלי..והיום היא מוצצת את האגודל שהיא מאוד מאוד עייפה להרדם ומתוך שינה לפעמים ככה היא מרגעיה את עצמה, ואת היד שלה היא כל הזמן דוחפת לפה ואצבעות ומוצצת ומשחקת איתם.......אני לא נלחמת עם זה.

למעלה