מוצץ

g o v a n i

New member
מוצץ

רציתי לקבל כמה עצות אני רוצה להרגיל את התינוק שלי למוצץ הוא בן 4 חודשים ורק יונק לא אוכל מבקבוק אם אפשר לקבל כמה עצות שיתרגל למוצץ

../images/Emo23.gif להרגיל למוצץ

שלום לך, באמת לא פשוט להרגיל למוצץ תינוקות סרבנים. יש אמהות שמדווחות שניסיונות לתת את המוצץ בלילה, כשהתינוק מנומנם ושבע, מצליחים. אפשר להניח את המוצץ על שפתיו של התינוק, לא לנסות להכניס אותו לפיו, ואולי הוא ירצה להכניס אותו בעצמו. אפשר לתת לו לשחק עם מוצץ ביד - ילדים רבים חוקרים את העולם באמצעות הכנסת דברים לפה ביוזמתם. אפשר גם להוציא מעט מן החלב שלך ולמרוח על המוצץ הורים רבים פשוט מוותרים על האפשרות, ומגלים יחד עם התינוק דרכים אחרות שמרגיעות אותו. לא כתבת בפירוט, אבל מאחר שאמהות רבות שואלות אותנו על נושא זה, אני משערת שאולי היית רוצה שהתינוק שלך יתרגל למוצץ, כדי שיהיו דרכים נוספות להרגיע אותו פרט להנקה, ושגם אחרים יוכלו להרגיע אותו? בנושא זה אני רוצה להעיר שגם תינוקות שלוקחים מוצץ פעמים רבות רוצים בכל זאת שהאמא תהיה זו שתרגיע אותם
יכול להיות לזה גם צד חיובי: תינוק שלא התרגל למוצץ אין צורך לגמול ממוצץ... האם את משתמשת במנשא? תינוקות רבים נרגעים במנשא, והאמהות שלהן מוצאות שגם בבית הן והתינוק נהנים מן השימוש בו. בהצלחה! עדי יותם מדריכה ליגת לה לצ'ה ישראל

למעלה