מוצץ

מוצץ

צריכה את עצתכן... איך אפשר ללמד תינוקת מקסימה בת חודשיים למצוץ מוצץ?! אני חייבת לציין שביתי תינוקת רגועה מאוד, אבל דווקא בשעות הערב היא חסרת שקט וזקוקה למציצה - נכון שהיא גם יונקת, אבל חלק מהזמן היא רק מוצצת את הפיטמה וזה מ-ט-ר-י-ף את דעתי! וכך יכולות לעבור להן 3 שעות שהיא מחוברת אלי לציצי בלי הפסקה.

מוצץ מוצץ ../images/Emo95.gif...

נתחיל מהסוף דווקא. אני את היונקת המקסימה שלי לא הצלחתי (לא ניסיתי מספיק האמת) להרגיל למוצץ. ואגב, אני לא מצטערת על זה. אבל אני מוכרחה להודות שהיו פעמים שממש ייחלתי ל"פקק" הידידותי הזה, שנקרא מוצץ.
... רק חשוב להדגיש שהציצי הוא לא תחליף של מוצץ בשביל הבייבי שלך. נהפוכו. הציצי זה הדבר האמיתי שהיא צריכה (בגיל הזה הרצונות שלה הם ממש הצרכים שלה), והמוצץ הוא תחליף (כי מה לעשות לא תמיד אפשר להיות עם ציצי בחוץ למשך שעות...). אז טיפים יש לי רק ממי שהיונקת שלה כן לוקחת מוצץ בחדווה... בהתחלה היא היתה נותנת לה את המוצץ כל פעם כשהיו נוסעים באוטו. ככה היא התרגלה שכל פעם שנוסעים באוטו היא מסתכלת לה מהחלון ומוצצת מוצצי.
אח"כ היא שמה לה בלול כמה מוצצים, ותוך כדי משחק היא היתה לוקחת ומכניסה לפה... עד שפשוט היא התחילה לאהוב, ואז לרצות - והיום ? אי אפשר לזוז איתה בלי "מוצי"
וטיפ קטנטן ממני: גם אם לא ייצלחו הניסיונות (למרות שתיאורטית אם נותנים מספיק הקטנים מתרגלים)....אבל גם אם לא, התקופה שהם רוצים כל הזמן חיבוק על הציצי עוברת...ויותר מהר ממה שאת חושבת. ואז מתחילים להתגעגע לזה..
אז מה שלא תחליטי, קחי נשימה עמוקה ובהצלחה !

הדרך שלי..

אחרי יניקה הייתי שמה לו את המוצץ בפה ומצמידה אותו לחזה בתנוחת הנקה(קצת לעבוד עליו בעיניים) ותוך כמה ימים הוא התרגל ומצץ בלי שהייתי צריכה להחזיק לו את המוצץ בפה.

למעלה