מוצץ מוצץ מוצץ

zahava2222

New member
מוצץ מוצץ מוצץ

יש לי ילדה בת 6וחצי כיתה א אני לא יודעת מה לעשות היא לוקחת מוצץ אני מנסה לזרוק לה אותו היא פשוט נכנסת לקריזה של בכי נוראי .אני מרתי לה אני הקנה לה הרבה דברים מה שהיא רוצה כלום לא עוזר אני ממש מיואשת היא כבר גדולה אנא עיזרו לי שלכם זהבה אמא נופרוש

זהבית 77

New member
שתבכה ../images/Emo68.gif

כל ילד לא משנה באיזה גיל ברגע שמחליטים לגמול אותו (מכל דבר ) הוא בוכה היא תבכה 10 דקות 20 דקות יומיים לא משנה עליך להיות נחושה בדעתך .... נכון .... זה קצת "מציק " לשמוע בכי אפילו אולי את קצת מרחמת עליה עליך להיות עיקבית עם כל הקושי .... לא תמיד צריכים לתת לילד כל מה שהוא רוצה אלא מה שהוא צריך בענין זה כל בכל העיניינים אין פתרונות קסם בהצלחה

כמו בכל גמילה

הנגמל צריך לרצות להגמל... תשאלי אותה איך היא תרגיש אם מישהו מהכיתה יראה אותה עם מוצץ למשל... תקני לה ספר ילדים בנושא. הבן הקטן שלי מצץ אצבע עד שעלה לכיתה א ואז החליט להגמל לאחר שקניתי לו ספר בנושא

zahava2222

New member
נסיון של מתנות

אני אמרתי לה מה היא רוצה אז היא אמרה לי הרבה מתנות אין לי בעיה לקנות לה אבל.... שרק תוציא את המוצץ כי אני יכולה לקנות והיא לא עומדת בהבטחה שלה.....

לא הבנתי

מה הקשר של המתנות... הילדה צריכה לרצות להפסיק ואת הרצון הזה יש לגרה.. הגירוי יכול להיות על ידי סיפור של ילד/ה במצבה ואין הוא הפסיק עם ההרגל ומה זה עשה לו

s h o o s h a

New member
מוצץ

האם היא לוקחת את המוצץ לבית הספר? מניחה שלא, היא בטח מתביישת. האם היא יוצאת לשחק עם חברות כשבפיה המוצץ? מניחה שלא, גם כאן היא בטח מתביישת. האם היא יוצאת לפעילויות/ חוגים עם המוצץ? התשובה לעיל, להערכתי, נכונה גם כאן. מה נשאר? כנראה שבשעות הלילה, לשינה, היא זקוקה למוצץ. אז מוצץ שיהיה. הילדה רגועה. היא נרדמת רגועה, מתעוררת רגועה ומתפקדת באופן רגיל במהלך היום. הגמילה שלה ארוכה מילדים אחרים. לא לעולם היא תישא את המוצץ עמה (תהיי רגועה
) ובזמן שהיא תרגיש נוח להיפטר ממנו היא תעשה זאת. לדעתי, הניחי לה ואל תלחיצי אותה. וגם את, היי רגועה. היא בסה"כ ילדונת קטנטונת ומותר לה. את מיואשת? בואי שבי עמנו, שתי קפה, אכלי עוגה (מי מארח היום?) ודברי איתנו. אבל את הקטנה עזבי לנפשה. היא יודעת הכי טוב מה טוב לה ועד מתי. בהצלחה

למעלה