מוצי

מוצי../images/Emo124.gif

עכשיו, הקראתי לילדים שלי את מה שעשית לצעצועים של הבת שלך, הם נבהלו!!! איך היא הגיבה??

מוצרלה

New member
חחחחחחחח אז עכשיו המקרה שלי

הפך להיות מוסר השכל לילדים אחרים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקווה שיעזור, בקרוב הסרט, חחחחחחחחחחחחחחחח אצל הבת שלי נרשמה תגובה טבעית, לא בכתה לא התלוננה (רק פעם אחת אולי, כשראתה שאין לה במה לשחק, אז התבכיינה לאבא שלה ש"עכשיו אין לי במה לשחק, כי אמא זרקה לי הכל". אבל בסך הכל בסדר,ואין לך מושג איך זה שהחדר נשאר מסודר,יפה ונקי גם אחרי 15 שעות. איזה כיף להכנס לחדר. תענוג.

r66

New member
מצטערת, יקירותיי, אבל...

אני לא בעד האקט הזה. תעשו כמוני, תנו להם לחיות בתוך הבלגן שלהם... הסדר יבוא כשלא ישאר על מה לדרוך. אני בכלל לא נכנסת לחדרי הילדים, רק בהשכבות.. מה איכפת לי שמתגלגלים ניירות ובובות על השטיח ועל הכסאות ועל ועל... ממש לא איכפת לי. כשבאים אורחים חדרי השינה סגורים, אף אחד לא רואה את ההרים והגבעות ומה אומר לכם - אחלה נוף בתוך חדרי השינה... כולה חדרי שינה, העיקר שהמיטה תהיה זמינה לשינה כל היתר ---כ-פ-ר-ה--- פעם בשבוע נקיונות וסדר ולא מעט דברים מתעופפים לפח אשפה, אבל זה לא כי אני כועסת, אלא כי הלורדים נשארו פתוחים והתייבשו או חלק מהצעצועים נשבר כי דרכו עליו אנד צטרה אנד צטרה..... לעומת זה יש דברים שהשדונת כל-כך אוהבת שהיא שומרת אותם קרוב-קרוב אליה
.. אחחחח..איזה יום היה לי... תיכף יחזרו הכוחות (אין לי מושג לאן הלכו
) ואספר לכן, יקירותיי... ערב אחלה

איך אפשר לסדר פעם בשבוע?

אני מסדרת כל שעה... ושואבת 100 פעמים ביום את הריצפה ואת השטיח. וכל הזמן מעיפה דברים שבורים (וגם לא) לפח... הנה, עכשיו הילדים נרדמו, הכל כבר במקום(צעצועים) ועל הבוקר אטאטא ואשאב (כי אני לא רוצה להעיר אותם עכשיו).

r66

New member
נויה, כמה ילדים יש לך?

עם הראשונה (כבר בת 15 +) הייתי הולכת עם כף ידי מתחת לפיה, שלא יפול פירור, או מסדרת מיד את מה שסיימה לפני שמתחילה משו חדש.. מסכנה, אני הייתי מקבלת טראומה מהתנהגות פולנית כזאת...עם השני כנ"ל... והשלישי, הבנדיט, גרם לי להרים ידיים...... ומאז אני שלווה, לא איכפת לי, כל זמן שלא יצמחו שם דינוזאורים... ממש לא איכפת לי. הצעצועים בסלון תמיד חוזרים לסלסלות בסוף היום. בחדרי השינה, גמרתי להשתולל (
הכוונה להשתוללות מהסוג הזה
)

r66

New member
א-ר-ב-ע-ה ---> ב*נ*י*ם*../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif 8

לי יש רק שניים ולא הייתי מתנגדת שיוחלפו בבנות
... מורידה בפנייך את הכובע... אז מה, את אוספת את השברים... של.. . . . . . . .האקדחים
החרבות
המכוניות
.. .. ..
WOW
WOW
WOW

liat ליאת

New member
אז עברת יותר ממחצית הדרך ../images/Emo122.gif

עוד 3 בנים ויש לך גן עדן על בטוח
ובאמת שאני לא מנסה אפילו לדמיין מה זה 4 בנים. אני עם 2 בנות, ומתפללת שגם הלאה תבאנה בנות

liat ליאת

New member
מצדיעה לך!

את פשוט מלכה
ואין לי את הכוחות והיכולת לחשוב אפילו על אפשרות שכזו אצלי!

מוצרלה

New member
רינה, נשמה, כפרה,יפה שלי

הלוואיופעם בשבוע היא היתה מסדרת אחריה הלוואי!!!!היתה תקופה שגם אני סגרתי את הדלת שלה כדי לא לראות, נשכתי שפתיים, יצא לי הדם מהורידים, העינים התנפחו, וככה היא חיה בחדר שלה כמעט חודש, שלא נדבר על המיטה עליה היא ישנה,מה שיש עליה ממשך היום, מועף גם הוא לשטיח, והנה עוד ערימה נוספה לה, עזבי את הלורדים שמתייבשים,עזבי את מה שנשבר בדרך, אין דרךאת לא מצליחה להבין איך להגיע מהדלת למיטה שלה. זה פשוט זוועה. מעבר לכך שחייב שיהיה סדר בחדרים, מכיון שבאיזור שלנו יש מכת עקרבים,נחשים ועכבישים, ואם חס וחלילה אחד מהם מצליח להכנס לבית, אז בחדר שלה אי אפשר לראות איפה הוא. זה לא שאני פולניה וחייבת שהבית שלי יהיה כמו בית מרקחת, מי שהיה אצלי בבית ראה את זה.אבל אני מבקשת לפחות את המינימום. ואמרתי לך כבר, איזה תענוג, החדר שלה עדיין מסודר להפליא, פשוט כיף להכנס אליו, ואפילו קודם כשנכנסתי לחדר שלה לבדוק אם היא מכוסה (וחושך בחדר) אני יכולה ללכת ישר ובטוח, ולא לדאוג שאני אדרוך על משהו.השטח פנוי !!!!! אח, איזה כיף.

r66

New member
../images/Emo24.gif חייבת לראות כדי להאמין

איך מתנפחות לך העיניים
מאמינה לך שהגיעו מיים עד נפש

למעלה