מוציא קיטור

LENY4

New member
מוציא קיטור../images/Emo46.gif

אז החלטנו לחלק את החגים והנה סוכות הגיע ואיתו רק מעט ימי חול המועד אז נכון זה החג שלך ולי יש את שמחת תורה .והרי את לא בונה סוכה ואני לא רץ עם הדגל אז אמרתי מה דעתך נעשה לילד ימי כיף נחלק את כל ה10 ימים יום אני יום את נכון אני אראה אותו יותר אז מה.מה קרה?אני מחכה לחגים כדי לבלות איתו יותר קונה כרטיסים להופעות>בריכות..שייהנה מגיע לו ואילו את מה פתאום אתן לך יום אחד חול המועד ושבת וזה בתנאי ששבת הבאה יהיה שוב איתך..ואני לא מוכן.לא מבין איך זה הרי בקיץ שרצית לחסוך את ה קיטנה שמרתי עליו באהבה גדולה כשבועיים וחצי אני נהנתי את חסכת ועכשיו מכיוון שאת בחופש זהו שכחת???גלגל מסתובב ויותר אין טובות.חבל לא רציתי שכך יהיה..ואם את קוראת את שרשמתי זוכרת מה אמרת לי שאת לא תרחיקי אותו ממני .תאמיני לי רק שאמרת את זה פחדתי.ורק בקשה מהנשים אבא אוהב את ילדו לא פחות מכם ואולי לפעמים יותר...

אי אפשר להגיעה בכל זאת להסכמה??

ברור ששניכם רוצים לבלות איתו, אבל למה הילד צריך לסבול (והוא סובל...) כי 2 אנשים בוגרים לא יודעים להגיעה להסכמה, למה??? תאמין לי בלי להכיר אותך הייתי מחליפה אותך בפרוד שלי...

LENY4

New member
ניסיתי ...

היא מסתכלת על כל מילה בהסכם כאילו זה תנ"ך...כבר קניתי כרטיסים ליערנה ימית מדרנו...כנראה שאצטרך להחזיר...ממש חבל לי

ילוטייל

New member
אוכל את זה בדיוק כמוך. אין 'חגים'

אז מה אם כתוב כל חג שני. לא ראיתי אותם באף חג עד היום. מזל שאחת מהם החליטה לגור איתי. ככה זה ותתרגל.

LENY4

New member
סליחה אבל אין מילה כזאת תתרגל

ילדים צריכים גם אבא אם רשום אז אני במקומך הייתי נלחם עם כל הכח שיש לי ...בית משפט צווים .אתה רוצה שהם יחשבו שנטשת אותם?אל תוותר.זה לטובת הילדים ושלך

ילוטייל

New member
בגדול אתה צודק, אבל...

אצלי הם די גדולים. וגם, אני לא אגרר למלחמות על הגב שלהם. לא רוצה. אם אצליח שיבואו אז טוב. אם לא..אז לא. אבל אני זה רק אני.

למעלה