מוצא ונותן

מוצא ונותן

בדמיוני אני מבקש מכל אחי הסוטים את ברכת הדרך ומיטב האיחולים בדרך לשחרור והארה. ומתוך מחויבות עמוקה לטובתם, נוטש מאחורי את המשחק האפלולי הזה לאור ,לאור.. ואני כבר כמעט שבוע שאני מציג באובססיביות, כיוון מחשבה הזוי, אפשרי, מסוכן..כמו צעצוע, בעל סוד,פרומו... תודה לאלו שקראו, יותר למי שהרגיש, אולי הייתי משחק אם התנאים היו נוחים, אך נותרתי כשאני.. וכשאני אני יוצא כשם שבאתי להיות מרחב , ואור, ותודעה.. היו ברוכים, אחים

nerissa

New member
תשמע.. תראה.. יש כאן גם שפחות

והן, אתה יודע.. צריכות 'תחשבות מיוחדת וניקוד באותיות כדי להבין. בוא ואסביר למה אני מתכוונת בבהירות רבה יותר: הא?

cruise

New member
נריסה - גרמת לי ולארטמיס ביחד

התקף צחוק בל ישוער בערבו של שבוע חדש. ועל כך תבואי על הברכה (או על מי שבא לך).

nerissa

New member
אז ככה..

כוון שהיו כמה אנשים שדאגו לך בגלל ההודעה המנותקת הזו שלך ופנו אלי לקבל עצה ולהבין מה משמעותה - חקרתי קצת וקראתי מעבר לפורום הזה ומעבר לאתר הזה. קראתי על הפנטזיות שלך. על המלחמות הפנימיות. עצה אישית? צא מהעולם הזה. חזור עוד כמה שנים.. או לפחות קח זמן לעכל, להבין, להחכים, ובעיקר להיות שלם עם עצמך. למה? אני לא אחותך הסוטה כי עבורי העולם הזה הוא לא סטיה. בעיני מי שרואה זאת כך או מציג זאת כך סוחב על עצמו טונות של רגשות אשם ולהיכנס לבדסמ מנקודה כזו - זה אסון. במיוחד לאדם רגיש כמותך (קראתי..) אם עבורך הבדסמ כל כך שחור ופטאלי.. אם אתה רואה בו הענשה עצמית - מקומך לא כאן. לא בתקופה זו של חייך בכל אופן. אני מאחלת לך הצלחה מכל הלב. על פי מה שקראתי - יש לך פנטזיות בכיוון מסויים, אבל נפשך לא מוכנה לממש אותן. אל תמהר אחרת תעשה לעצמך נזק, איש. התנצלות אישית וטיפ: התגובה שלי למעלה היתה עבור קטע מנותק לגמרי. בפעם הבאה תן לפחות קישור לעבר כדי שאנשים יבינו על מה מדובר
שוב - בהצלחה

D o l f i n a

New member
אני אנסה מאוד להיות אוביקטיבית

קראתי את הפנטזיה שלך, היא מאוד מוחשית... נריסה דיברה קודם על רגישות, זה אכן כך - עושה רושם שאתה מאוד רגיש. ובמישור המעשי יותר - כשפנטזיה הופכת לאובססיה זה לא בריא משום בחינה. גם כשמגשימים את הפנטזיות הכי מופרעות אנחנו כבני אדם תמיד צריכים לחשוב בהגיון רגע לפני, אם ברצוננו לא לגרום לנזק. אובססיה מונעת הגיון. כמו כן אם אתה מתאר את הפנטזיה הזו כאובססיה המניעה את כל הקיום שלך - יתכן מאוד שלאחר שתגשים אותה תחוש ריקנות עצומה במקום הסיפוק לו אתה מיחל. אמרתי קודם שאנסה להיות אובייקטיבית, כי מעבר למה שציינתי עד עכשיו יש בי חלק שמאוד רוצה להגיד לך "כן... לך על זה..." החלק שהרגיש באילו עוצמות אתה רוצה שזה יקרה. אבל אני חושבת שהאובייקטיבית שבי מאוד נוטה להסכים עם נריסה, פנטזיות הרבה פעמים מתגלות כמאוד שונות במציאות, ולרוב אינם שוות גרימת נזק... ונזק נגרם כשעושים משהו מבלי לחשוב בהגיון. אני מאמינה שמשהו יקרה, לכאן או לכאן, או שאכן תוותר על הרעיון, או שתקח לעצמך קצת זמן רגיעה ומחשבה... ואז תפגוש את המישהי שאיתה תרגיש שזה הדבר הכי נכון לעשות. בהצלחה

למעלה