מוצאי חג שמח...

מוצאי חג שמח...

נו אז איך עבר עליכם החג? עלינו הוא עבר בנעימים היום בבוקר הלכנו להורים שלי שינינו את הדך בה הלכנו והגענו אליהם בתוך שעתיים במקום 3 שעות בדרך הקודמת לא מזמן חזרנו הביתה מחר בערב חתונה ועדיין אין לי מה ללבוש אני אלך לחפש לי משהו מחר - מזל שאני בחופש חוץ מזה צריך לקרצף אתהבית לשבת - יש לנו אורחים - שבת חתן היא לידינו וישנו אצלו כ10 אנשים

דינהלה1

New member
בוקר טוב, יום ה'

אצלנו החג היה מאוד נחמד, אתמול נסענו עם הילדים לחוות התוכים בכפר הס, נסענו עם עוד זוג חברים עם ילד מהגן של הגדולה. נהנינו מאוד למרות שקרו לנו כל מני תקלות, למשל כל הבוקר טרחתי והכנתי אוכל לארוחת הפיקניק, יצאנו מהבית בלי לאכול כדי שנספיק להגיע לחווה, כשהגענו גילינו ששכחנו את הצידנית בבית
היינו מאוד רעבים ולכן הסתערנו על כל החטיפים שהבאתי ואותם מזל לא שכחתי, במזנון במקום לא היה שום דבר לאכול מלבד ארטיקים ושתייה וחטיפים.... מזל שהאוכל שהביאו החברים הספיק גם לנו חוץ מן העובדה שגם הם שכחו את הסלט בבית במקרר
אבל חוץ מזה היה מאוד נחמד והסתדרנו בסוף, בערב הגיע בייביסיטר ואני והחצי הלכנו להצגה בקאמרי. ממליצה מאוד על ההצגה "הבדלה" דרמה בשילוב קומדיה וסטירה עם ענת ווקסמן שפשוט גדולה הרגה אותנו מצחוק וגילת אנקורי ששיחקה מעולה ומצחיקה מאוד... חוץ מזה בפעם האחרונה שעשיתי כביסה השתמשתי במרכך הכביסה של "לנור" הבקבוק הכחול כי עד עכשיו השתמשתי בלבן שמיועד יותר לתינוקות, הכביסה יצאה הרבה יותר ריחנית מאשר מקודם, כנראה המרכך לתינוקות פחות מבושם כי יש הבדל שמים וארץ. בכביסה הבאה אנסה את המרכך מהבקבוק הוורוד. גם הביגוד יוצא רך ונעים. אולי אני משוחדת אבל בכל אופן מאוד נהנית מהמוצר.
מסתיים החג וכבר צריך להתכונן לסוף שבוע, בינתיים שיהיה יום טוב לכולם

מתארגנים לחתונה - שבת חתן מחר

10 אנשים ישנו אצלי בבית אנחנו הוזמנו לסעודה שלישית בלבד בעלולי (שזו הבת של אחותו) כבר הודיע שהוא לא מתכוון ללכת כלכך רחוק לבית הכנסת לעליה לתורה אם אנחנו לא מוזמנים לכל הארוחות כרגע הכדור במגרש של הורי החתן גיסתי על טורבו בגלל כל הנושא

ר ע נ נ ה

New member
איזה חג נחמד../images/Emo13.gif

אני מחבבת מאכלי גבינה וסלטים אז בשבילי החג הזה הוא חג של כיף. גם לשם שינוי הוזמנו לגיסתי ולא אי הפעם וגם זה כיף. בחג עצמו חשבנו לנסוע למושב קרוב לראות את החגיגות ופשוט התעצלנו. העברנו את היום בבילוי בגינת ביתנו, אחה"צ עשינו טיול בישוב עם האופניים של הילדים היה כיף ורגוע - פסטורלי! אה וסוף סוף הכנתי ריבת תותים מכל התותים שיש לנו מהשדות שמאחורי הבית. יצא מדהים מבחינת הטעם אבל המרקם לא מספיק נוקשה, לא יודעת למה. לאמא של נתנאל - בהצלחה עם ה-10 איש שעומדים לישון אצלך לכבוד השבת חתן....

דינהלה1

New member
וואו כיף לגור ליד שדות ../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

אני גרה בעיקר ליד הרבה בניינים, כבישים ומכוניות... מה שכן היקפתי את עצמי כמעט בכל חלון בבית יש עציצים
אז בתקופות בהן אני לא שוכחת להשקות זה יוצא נחמד שיש קצת צמחיה ליד הבית
אצלנו בסופר מוכרים תותים ב 14 שח' לקילו
שבת שלום ולאמא של נתנאל בהצלחה עם האורחים

למעלה