מופרעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ה מ ש י ח

New member
מופרעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הלכתי מכות אתמול עם חלק מחברי גרעין מפתח והם הותירו בי את רישומם וגרמו לי לטראומה לכל החיים!
סימן כחול עצבני על הירך מאריק בר-נס
סימני נשיכות מאיתי
סימן שחור מטוקר (בעצם, אני הבאתי את זה על עצמי..)
ודגן- שלא נדע מצרות!!!!!!!!!!!
והכי לא הוגן זה שיש להם יתרון ברור של גובה ומשקל... משוגעים!!!!!!!!!!!!!!!! משוגעים!!!!!!!!!!!!!!!! משוגעים!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אני בכל זאת אוהבת אותם. זה נכון שראובן קרביץ מחליף את סגל בהדסים?

kedeman

New member
למה ציפית???

בכל אופן - כן! ראובן בהדסים/לב שרון חוץ מזה... אותך אנחנו לא זוכים לראות פה בדרך כלל!!!! איפה יצא לך ללכת עם כל אלה מכות??? ולמה תמיד כשמתכוונים לטוקר הזה תמיד יש לזה קשר איפשהו לשחור????

ה מ ש י ח

New member
לא יודעת?

ולמה שתראו אותי כאן בד"כ? אני לא בחטב"ם... הייתי אצל דגן (אנחנו כמעט שבוע ביחד, תודה רבה) וטוקר בא אליו והצקתי לו קצת והלכנו מכות וקיבלתי סימן ואז החזרנו אותו לבסיס, בערב נסענו לחיפה לעיר הנוער ופגשנו שם את איתי ואריק ושגב (הוא לא בגרעין שלהם, נכון?) ואני אפילו לא יודעת איך זה קרה אבל גם איתם יצא לי ללכת מכות.. (תנסו לדמיין מישהי 157 גובה על 49-50 קילו מול אריק.) יותר נכון, התגריתי בהם והם התעללו בי.. ודגן זה דגן. קיצר, שיהיה לגרעינרים החדשים בהצלחה בכל אשר יפנו ושבת שלום לכולם!!!!

נצל"ש

זה ממש מעניין. הנה הקישור, והנה תקציר לעדי: ארגוני איכות הסביבה עשו ניסוי בת"א, ובדקו כמה זמן לוקח להגיע ממקום אחד למקום שני בכמה דרכים. האיש שרכב על אופניים סיים ראשון, אחריו זה שהלך ברגל, אחריו האיש שנסע במכונית, ולבסוף נוסעת האוטובוס. כשאני חושב על זה לעומק, יכול להיות שהתוצאות קצת מוטות, מאחר והנהג של הרכב הפרטי היה מן הסתם גם פעיל בארגון ולא נראה לי שממש הפריע לו להפסיד.

נ ו ם

New member
עמרי אתה רוצה להשתתף בניסוי?

רוצה להשתתף בניסוי? רוצה להשתתף בניסוי?

למעלה