|מופע סטנדאפ

טוב דיי

New member
|מופע סטנדאפ ../images/Emo151.gif

שלום לכם פורום הומור. בקרוב מאוד לחבר שלי יש יום הולדת וחשבתי שיהיה נחמד לקחת אותו למופע סטנדאפ בנוסף לאיזו מתנה בנאלית. רציתי לשאל לאיזה כדאי? מה אתם ממליצים.... נאור ציון? שלישיית מה קשור ?? אדיר מילר?? עדי אשכנזי?? אולי יש עוד הצעות... אז אשמח לקבל דעה.. תודה..

אתה עושה מזה סיפור גדול מדי.

פשוט תשאל אותו איזה סטנדאפיסט לדעתו הכי טוב. לא בצורה שהוא יבין אלא בצורה של סתם שיחה וסתם שאלה. לא אני, לא רעות, לא הגרדיאן שלא לזביאן, לא פרה [עם ה` הידיעה] ולא אף אחד אחר פה בפורום יוכל לקבוע ממה חבר שלך יהנה, ואיכות של סטנדאפ` הוא יחסי ואישי. יומטוב, מזל טוב וח"ח על הרצון הטוב!

Reut E

New member
כן דויד קשוח

גם אני קשוחה ומסוכנת
הסמיילי הזה בכלל עיוור חח

Reut E

New member
כן קשואח רציני כזה עם עיניים כחולות

אבל שיהיה קשואח ששומע מטאל קשואח

Reut E

New member
אני כבר לא

ראיתי היום מלך האריותXD אקונה מטאטא!!

נכון! אקונה מטאטה!!

משמים נשלחת אליי. בדיוק עכשיו הייתי עצוב בגלל שאני חושש שלא הצלחתי בבגרות בספרות. פשוט לא הצלחתי להתרכז. כמה שניסיתי פשוט לא הלך לי. נלחצתי מזה ואז פשוט חירבשתי שטויות כי לחצו עלי שנגמר לי הזמן אוטוטו. אני אחרי שבוע מטורף של 4 מתכונות, פול לימודים ובנוסף לכל זה השבוע היה שבוע התורנות שלי במטבח, מה שאומר שהייתי קרוע לגמרי. לפני שבוע הפסקתי לעשן והעובדה שכל הגוף שלי השתגע בגלל חוסר הניקוטין לא ממש עזר לי. קיצר... פאק איט! אקונה מטאטה!

Reut E

New member
אקוווווווונה מטאטאא! זה לא נורא!!

כל הכבוד שאתה לוקח את עצמך בידיים ומפסיק לעשן
אז לא נורא לא הצלחת במבחן עכשיו יש לך עוד שלושתרבע שנה של בגרויות ומספיק חומר וחרא של תורנויות מטבח. הכל תלוי בך כי בתכלס אתה יודע ת'חומר הבעיה זה הריכוז. זין אני נותנת לך פתאום עכשיו ת'מבחן אתה מצליח. מורים רק מלחיצים במבחן, במקום לעשות מבחן כמו שצריך אתה צריך לראות מה השעה ולהתרכז בדף המטומטם הזה ושנגמר הזמן המורים מלחיצים מבלי להקשיב אפילו ואז יופי מה יוצא מזה שאתה חוטף על הראש אתה מגיע למצב שיופי למדתי השקעתי אז יופי אני עושה את זה ולא איכפת למורים, ניגמר הזמן אז רק הדברים הרעים יש להם להגיד. אני לא יחפור לך עכשיו אבל גם לי היה בעיות ריכוז במבחן.. דויד עשית את מיטב המאמצים להצליח זה שאתה לא מרוכז הם צריכים להבין. עכשיו תגיד את אקונה מטאטא ותפרוק את ה10 טון שיש עליך עכשיו!!!!!!!!!

Reut E

New member
בת הים הקטנה..

אין על השירים האלה של דיסני.. הכי טובים

למעלה