ליאור אלמליח שר מאוד יפה, לשיר את שירת הפלמנקו הוא לא יודע! תנסי לשמוע את הזמרים כמרון דה לה איסלא, את אנטוניו מיראנה, פנסקיטו, ואולי תביני על מה אני מדברת. קבלי את הערתי כהערה בונה, אין ניסיון לשפוט אותך. ספרדיה1
הוא מופיע עם נגן הגיטרה, אומן הפלמנקו חנן לוי. שמעתי חומר פלמנקו מקורי שחנן כתב בליווי שירה מדהים של אלמליח והייתי שמחה מאוד לדעת מתי אפשר יהיה לראות אותם יחד בהופעה
הייתי פעם בהופעה שלו.. וליוו אותו צמד, נגן גיטרה ונגן קחון , שכינו את עצמם "רוחות הדרום " והם מנגנים פלמנקו על בטוח. וכל פתיח של פיוט , שנוגן בגיטרה , היה לו מאפיינים רבים של פלמנקו. לכן אני אומר שיש סיכוי שהוא שר פלמנקו.. למרות שמעולם לא שמעתי אותו שר בסגנון הזה. FALCOR.
מכירים את התקליט של אמיל זריהאן שנקרא "אשקלון"? תקליט נפלא, מנגן בו באלדי אולייר. באלדי מנגן פלמנקו טהור בפתיחות ובקטעי קישור, ואמיל מפייט (לא על קומפס), זה נשמע נהדר ולא תמיד צריך להכניס את זה לנישה או להגדרות. זה עוצמתי, אמיתי ואותנטי.
קרנושקה היקרה, אף אחד לא אמר או האשים אותך בהשוואה אותו (את ליאור) לגדולי זמרי הפלמנקו. הכוונה שלי היא, לאחר האזנה קפדנית לזמרים שהוזכרו, תביני שלא כל אחד יכול לשיר פלמנקו! ליאור אלמליח הוא זמר מאוד מוכשר עם יכולות גבוהות לשיר שירה ספרדית, אך עדיין לא שמעתי אותו שר פלמנקו. מקווה שהבהרתי את עצמי.
תקפידי לקרוא את ההודעות הקודמות שלך לפני שאת מגיבה להזכירך אמרת "טעות בידייך" בכותרת בלי שבכלל שמעת אגב תודה על ההארה אבל אני מודעת לעובדה שלא כל אחד יכול לשיר פלמנקו
תקפידי לקרוא את ההודעות הקודמות שלך לפני שאת מגיבה להזכירך אמרת "טעות בידייך" בכותרת בלי שבכלל שמעת אגב תודה על ההארה אבל אני מודעת לעובדה שלא כל אחד יכול לשיר פלמנקו
אני יודע שהוא יליד טנג'יר שבמרוקו.. למי שלא יודע היא בשליטה ספרדית. וקוראים לו כך מכיוון שהוא מזכיר בקולו זמר ספרדי בשם אנטוניו מולינה. אני יודע שהוא הופיע עם התזמורת האנדלוסית הישראלית.. ופעם בטלויזיה ראיתי אותו שר פלמנקו. הוא היום יחסית מבוגר ( אני מעריך שבסביבות ה- 68 או 70 .. אבל זו רק הערכה ) ולכן הוא לא מופיע. שוב.. כל מה שאני יודע עליו זה רק מהטלויזיה.. ערוץ 33
אכן כן, אנטוניו בהחלט זמר טוב. אני אישית ראיתי ושמעתי אותו כשהופיע יחד עם האנדלוסית - היה מאוד מוצלח בייחוד כשהוא שר רומבה פלמנקה, וטנגיוס. אגב, הוא הופיע יחד עם הבת שלו העונה לשם רונית, והם הופיעו די הרבה בזמנו בטלויזיה בכתנית של שמעון פרנס. חבל שלא שומעים אותו יותר.. ספרדיה1