מופע לאדינו-תיאטרון הקאמרי-12.12.05

famusic

New member
מופע לאדינו-תיאטרון הקאמרי-12.12.05

יום שני - 12.12.05- תיאטרון הקאמרי ת"א - 21:00 (מצורף הפלאיר) דגנית דדו זמרת ושחקנית תיאטרון "הבימה" ("בוסתן ספרדי") , מציגה מופע לאדינו מרגש וסוחף - מיטב השירים מתוך רפרטואר הרומנסרות והשירה בלדינו,מהרפרטוארים העשירים, העתיקים והמורכבים שבספרות המוזיקלית היהודית. "שירי הלאדינו שנתערבבו בהם קודש וחול , נושאים יהודים \\ לא יהודיים , ישן מול חדש, ושרדו את תעתועי הזמן ואף כי נעקרו מארץ מוצאם הטבעית – ספרד ,עדיין קיימים , מושרים וידועים בכל בית יהודי מסורתי וחילוני כאחד." משירי המופע : "מורניקה" (שחרחורת),"אדיו", "אדון הסליחות" ,"לוס בילביליקוס" (צור מי שלא אכלנו), או סה סה ועוד.... נגנים : פסנתר ועיבודים – יובל קידר (מפיק מוזיקאלי ,כותב מוסיקה לתיאטרון) קונטרבאס – ניר קומפורטי (התזמורת הפילהרמונית הישראלית) קלרינט – תומר כהן (כלייזמר , מוזיקאי ) כלי הקשה – יניב כהן (נגן חפלות) יום שני- 12.12.05 - תיאטרון הקאמרי ת"א - 21:00 (מצורף הפלאיר) כרטיסים במחיר 40 ש"ח בקופות תיאטרון הקאמרי או בטלפון : 03-6060960 להזמנות המופע : \\ 03-6870402 \\ 052-2525857 \\ [email protected]

אטיוד5

Active member
דא עקא

שבדיוק במועד הזה אני עומד לנגן בפסנתר שלי את אטיוד מס' 5. ללא תשלום, הכניסה חופשית, רק לדפוק בדלת. הקהל מוזמן להביא כלי הקשה ומיתרי קול (מתזמורת הבית). אין פלאירים. עד מתי נסבול פרסומות?

לפחות מישהו קרא את ההודעה.

ובזכותך, נכנסתי גם אני לראות מה כתוב שם. ולמה לא קראתי קודם? שירי הלאדינו אהובים עלי, אלא שזמני מקוצץ בימים אלה. באיחולים למופע מוצלח.

אתה זוכר שאני מעריצה שלך. נכון?

ואיך זה שלאחד כמוך אין פלאיירים? חשבתי שאתה איש עמל! :)

גרי רשף

New member
דרכינו נפרדות

לאחר עיון בהגרלת הבתים למונדיאל ברור לי שידידותנו הגיעה לסיומה, לפחות עד לאחר המשחק ארגנטינה הולנד: בית א' - גרמניה, פולין, קוסטה ריקה, אקוודור בית ב' - אנגליה, שבדיה, טרינידאד וטובאגו, פראגוואיי בית ג' - ארגנטינה, הולנד, סרביה, חוף השנהב בית ד' - מכסיקו, פורטוגל, איראן, אנגולה בית ה' - איטליה, צ'כיה, ארצות הברית, גאנה בית ו' - ברזיל, קרואטיה, יפן, אוסטרליה בית ז' - צרפת, שווייץ, דרום קוריאה, טוגו בית ח' - ספרד, אוקראינה, סעודיה, תוניסיה

גרי רשף

New member
הבנק אישר לך משכנתה?

בפעם האחרונה שראיתי כמה יעלה לצפות במונדיאל מהבית, נעשה לי כואב בכיס.

מארסו

New member
כל ישראל ערבים זה לזה

חוץ מזה, מי צריך משכנתה כשיש אנטנה מהדור הישן ואפשר לראות ירדן מבלי שכל מיני חמדנים ורודפי בצע יחשיכו לי את המסך ?

למעלה