מופע הארנבות של ד"ר קספר

ב ל ע ע ע

New member
מופע הארנבות של ד"ר קספר

אני חושבת שזאת אחת הלהקות הישראליות הטובות ביותר! שבמקרה השיר האהוב עלי שלהם - השיר שלי. עכשיו יש לי בעיה קטנה... אני פספסתי את הדור של הלהקה.. זתומרת אני רק בת 14. הדיסק עם השירים הכי אקטואלים שלהם הוא משנת 95 וכמה שניסיתי לא מצאתי עליהם מידע... אז מישהו שמבין בזה משהו... אפשר קצת פרטים? ועוד דבר זה ממש מרגיז שמוכרים את הזכויות! זתומרת יש שירים שלהם בפרסומות - לדוגמא: תראו אותי השיר נושא של הסדרה זבנג: השיר שלי והקש ששבר את הגב הגמל - שיר פתיחה של סדרה בערוץ הילדים לכבוד סוכות!!! השיר אחלום לנצח... זה ממש הוציא את כל החשק! לאיזה רמה עולמינו הדרדר?! שירים עם פוטנציאל נוצלו למטרות נבזיות ביותר... עצוב...

איז

New member
מה שיותר מרגיז...

זה הגירסה של היי פייב לאחלום לנצח... פשוט נורא. גם אם נעזוב את העובדה שהמילים של השיר בכלל לא מתאימות להיי פייב, הם החליפו את הדיסטורשן בצלילים ממוחשבים... וזה נשמע גרוע.

מידע על הלהקה הזו...

http://www.legoz.co.il/project.asp?page=2&s=irock חפשי בין הכתבות הרבות שיש כאן...

ב ל ע ע ע

New member
ללאאאא

ציטוט: "הגיטריסט אורן ברזילי והסולן-קלידן שי להב שעבדו ויצרו רבות עבור להקהת הבנים היי-פייב- ברזילי כתב חלק מכובד משירי הלהקה, ולהב עיבד אותם וכן ניגן בהם"

איז

New member
באמת?

את זה לא ידעתי... איך הם מתדרדרים למצב כזה?!

yellow cheese

New member
כמו שמגיעים למצב שארקדי דוכין כותב

אלבום שלם לאייל גולן

maayan15

New member
זה פשוט עצוב....

אכן, אחת הלהקות הטובות בכל הקשור לרוק ישראלי...

amittzor

New member
כמה דברים על הביוגרפיה הזאת

קצת אי-דיוקים : הם נקראו ´מופע הארנבות של ד"ר קספר´ מכיוון שהם חיפשו שם ארוך בסגנון ´מועדון הלבבות השבורים של סרג´נט פפר´. האלבום השני לא הצליח פחות מקודמו, הוא פשוט לא הצליח בכלל - כישלון קולוסאלי. דרך אגב, לדעתי מדובר באחד האלבומים הישראלים הגדולים בכל הזמנים. האלבום השלישי גם כן היה כשלון גדול. הלהיטים מתוכו הפכו ללהיטים הרבה אחרי שהלהקה התפרקה. בזמן אמת האלבום הזה גם היה כשלון, מה שגרם לפירוק הלהקה, לא לפני שהבאסיסט, איציק רייזנברג, חזר בתשובה והוחלף ע"י שי נובלמן המלך. אורן ברזילי לא כתב שירים להיי-פייב, רק שי להב. חמי אכן כתב שירים ללהקה, אך תחת השם הבדוי נינה שדה.

../images/Emo47.gifאין וויכוח- שי נובלמן גדוווול!

הדיסק שלו מצויין....אני מחכה לינואר שהוא יחזור לארץ לסיבוב הופעות

רק רציתי להוסיף...

הסיבה העיקרית להתפרקות הלהקה היא בגלל איציק רייזנברג (שניגן על הבס) חזר בתשובה ועזב את הלהקה. לפני שהם החליטו להתפרק סופית החליף את איציק לא אחר מאשר שי נובלמן....חוצמזה ההשפעה הראשונית שלהם הייתה מלהקות אמריקאיות לדוגמית: הצ´ילי פפרס גם אני לצערי פספסתי את הדור
חבל....

m e r a v

New member
רוב האנשים בפורום פספסו את הדור...

ח-בל.
איזה אייקונים מגניבים !! מה זה אמור להיות ? =
= בנאדם נמס !! אההה !!! אוקיי תסלחו לי על הטימטום..

ואייי איזה סלט עשיתם!!!

למען הסדר הטוב: אכן אכן עצוב ששי להב הדרדר מהקספרים להיי פייב אבל זה המצב. גם אני לא מהדור שגדל על הקספרים- אני דווקא מהאלה שגדלו על היי פייב (כמה עצוב...) הקספרים היא לדעעתי הלהקה הכי טובה שקמה עד היום בארץ ואם שאלתם אז ברזילי אכן לא כתב שום שיר להיי פייב- הוא עכשיו בניו יורק- עדיין עוסק במוסיקה-לפי השמועות.. שי להב עובד בהד ארצי- נדמה לי... חמי רודנר אכן כתב להיי פייב שירים תחת השם נינה שדה-"סיפור קטן פשוט" ו"היא עוזבת"... נדמה לי... ואם חשבתי שארכדי דוכין הידרדר רק עד אייל גולן, אז לא-גם הוא ירד נמוך וכתב שירים להיי פייב... "מותק" שזה דווקא אחד השירים היותר טובים של הלהקה... (יש עוד אומרנים שכתבו להם- איגי וקסמן (היא כבר לא תבוא), אהוד מנור (היא והוא), וכו´... אבל אכן רוב השירים של הלהקה שמורים לשי להב ואמיר פיי גוטמן...) מה שבאמת מפריע לי זה ההבדל בין הטקסטים שכתב להד להיי פייב לבין הטקסטים שהוא כתב למופע הארנבות... מישהו רוצה להשוות את יום מעונן ל"מתוק יום הדבש"? "שלוש דקות"? "בואי דינה"? סקס?... שלכם, אירית...

Gaus

New member
א אני כן מהדור...

ואני לא חושב היא אחת הלהקות הטובות שקמו פה.. וזטת למרות שיש לי שני דיסקים שלהם.. (הראשון והשני) הראשון המציח בהחלט חביב, אל לא מסוג הדיסקים שאתה יכול לחזור לשמוע אותו לאורך תקופה.. והשני לא מסוג הדיסקים שאפשר לשמוע בכלל, פלופ אמיתי, עם כמה יציאות נחמדות.. אם אתם מחפשים דיסקים טובים מאותה תק´ יש את גן-חיות שלדעתי עולה על מופע הארנבות, ואפשר רק להצטער שלא היה לזה המשך, כמו כן יש את הראשון של סטלה מאריס שהוא מצויין השני גם טוב, אך פחות.. אבל הטופ שבטופ.. מאותה תקופה הוא ללא ספק, מפלצות התהילה של משינה (אפרופו הלהקה הטובה בכל הזמנים..) שהוא הברקה מדהימה של הרכב מדהים, כדאי לרכוש (כרגע במבצע באתר של NMC רק ב-39) תאמינו לי לא שמעתם עוד דיסק ישראלי כזה... אורן.

amittzor

New member
פלופ?!?!?!?

על מה אתה מדבר? אחד האלבומים הישראלים הגדולים בכל הזמנים. וגם הראשון והשלישי מעולים.

Gaus

New member
תגיד...

אתה מכיר את השיר של טיפקס "מעלה אבק"?? כנראה שהוא נכתב על הדיסק הזה אצלי... קניתי אותו, נתתי לו צ´אנס, ניסיתי לזרום.. אך לא עוכל... ואני אוהב מוזיקה ישראלית! אך לדעתי הם ניסו בכל דרך לנצל את המומנטום של הדיסק הראשון והוציאו מוצר סתמי, שאני בטוח שחברי המופע בעצמם מתחרטים על הדרך.. אני גם לא בטוח שהם האשמים היחידים לפלופ הזה (פלופ=כישלון, ואין ספק שהדיסק הזה עונה לקריטריון) אלא דווקא חברת תקליטים, והאמרגנים למיניהם שניסו לעשות על גבם עוד כמה בוחטות.. אורן.

למעלה