מופנה למירי לוי1

מהיכן המידע ?

לשואל הנכבד : היות והמידע כל כך סודי וחסוי נאלצתי לפנות ל- C.A.A. היות והם עסוקים בזמן האחרון (שנה ל"תאומים" וכו´) העברתי את שאלתי לטיפול ה"אינטרפול", הם בשיתוף ה-ק.ג. ב. והסיקוריטטה מרומניה ניסו לסייע לי ככל יכולתם. גם המוסד שלנו היה בסוד העניין. וכשכל אלו לא הצליחו פשוט פניתי לאתר "MARKID" אתה הבנת זה ? מירי.

החכמת אותי מירי1

אני מודה שלא ידעתי על האפשרות הזאת, ואולי ביום מין הימים אני אעזר בה בכל אופן תודה לך . ראובן פרטוק.

שאלות לראובן פרטוק.

שלום לך ראובן פרטוק ובקר טוב. ברוך בואך לפורום. יש לי אליך כמה שאלות : 1. משנת 1995 כשנרשם ריקודך האחרון "לו הייתי רוטשילד", לא נרשם לזכותך אף חיבור של ריקוד-עם חדש. האם הפסקת לחבר/ליצור ריקודים ? 2. האם אתה עדיין רוקד ריקודי עם ? ואם כן היכן ? 3. מדוע אינך מעדכן את בן אחותך שמעון (נשוי נחמד 38) כי חיברת פרט ל"ריקוד קאובוי" עוד כמה ריקודים ? (זה היה די מביך שאני הייתי צריכה לעדכן אותו). 4. מה זה השם המוזר שבחרת לך "מחבר ומשחק" ? לא יותר פשוט ראובן פרטוק ? לתשובותיך הכנות אודה. מירי.

תשובה למירי לוי 1

שלום לך, קודם כל אני חושב שמה שמתבצע כאן בפורום זו פעולה ברוכה ותרבותית (ברוב המקרים...) ומתוך מעקב אני מבין שאת נוטלת חלק פעיל ומבורך. בקשר לשאלותייך...אכן מאז "לו הייתי רוטשילד" לא חיברתי אף ריקוד וזה נובע מהעובדה שהיתנתקתי לחלוטין מכל הקשור לריקודי עם. למען האמת עד לפני שלוש שנים עוד רקדתי אבל העיסוק העיקרי שלי הוא משחק(תאטרון) מה שבטח נותן תשובה לשאלתך לגבי בחירת השם "מחבר ומשחק". לגבי אחייני הנחמד אנני נוהג לצאת בהכרזות על דברים שאני עושה ואני חושב שמי שאמור לדעת דברים אז הוא יידע אבל אני חושב שהוא פשוט לא ידע כיוון שכפי שאת מבינה ריקוד הקאובוי לשמחתי "תפס" ונירקד בעוד שהשאר זכו לפחות הצלחה. למרות שאני באופן אישי חושב שריקוד אחר שלי הוא יותר מוצלח( גם בלילה...) ולסיכום אני כרגע לא ממש רוקד למרות שאני שוקל לחזור לרקוד ואןלי גם לחבר דברים חדשים בכל אופן כיום אני משחק בהצגות , מלמד משחק בכל מיני מסגרות ועם פינה חמה (בתקווה שאמצא את הזמן לחזור) לכל מה שקשור לריקודי עם.

תשובה ראובן פרטוק.

ראשית - תודה על תשובתך הכנה. אכן אני משתדלת ליטול חלק פעיל בפורום זה, והנך מוזמן גם להשתתף. אם הפסקת משנת 95 לחבר ריקודים ואף לרקוד ריקודי עם, זה חבל מאד, אני מקווה שלפחות "הבימה" או "הקאמרי" הרוויחו שחקן חיזוק מוכשר. לגבי הריקוד שלך "גם בלילה", שלדעתך הינו יפה יותר מ"ריקוד הקאובוי" שלך, אני מציעה לך לפנות למר אלי רונן שבתפקידו הנוכחי הוא מזכיר "ארגון המדריכים" ובין היתר אחראי לרישום ולשיבוץ ריקודים לפני הכנסתם להשתלמות. רונן בודאי ישמח לסייע לך, ויתכן שישלב אותך באחת מההשתלמויות הבאות. מאז שנת 95 שפרשת מהריקודים, חוברו מאות רבות של ריקודים חדשים, יפים יותר ויפים פחות. שמעון אחיינך הנחמד בוודאי ישמח לסייע לך בנושא. חכמי הפורום כאן כמובן ישמחו לספק לך מידע עדכני לכל שאלה שתשאל. גמר חתימה טובה. מירי.

עממי

New member
שאלונת נוספת לראובן

לאחר שמירי הנחמדה והמופלגת בידענותה התגלתה גם כתחקרנית מצויינת אולי נדע גם אם אתה מכיר את פרטוק שלום מנתיבות, ככל הידוע לי הוא מדריך לריקודי עם, אינני יודע אם הוא מתעסק בזה גם כעת. מעניין אם יש קשר ביניכם. בברכת גמר חתימה טובה. עממי

תשובה לעממי....

האמת היא ששמחתי לשמוע שיש מי שנושא את שם המשפחה ועוסק בריקודי עם אבל לצערי אנני מכיר אותו וכל שנותר לי זה לאחל לו בהצלחה וגם לך העממי...

למעלה