מופז
קדימה

pegasoos

New member
ראיתם את המופע של שינוי הערב?

ראיתם את המופע של שינוי הערב בהיכל התרבות של אדיר מילר ושלישיית מה קשור? לפיד, בריזון, יאסינוב, פורז וכל החבורה שלכם כיכבה שם הערב בגדול.

ביאטה

New member
רמה מאוד מאוד נמוכה !

אין לי מילים לתאר עד כמה זה היה דוחה ולא מצחיק. יש צחוק ויש צחוק. אבל טוב לשינוי, הלוואי כל יום יהיה משהו כזה בטלוויזיה בפריים טיים, אז נרכיב ממשלה לבד....

תמיר1991

New member
פשוט טמטום, לא ידעתי אם לצחוק

או לבכות
בתור מרוקאי שאוכל מופלטות, ולא רק במימונה, והתקבל בצורה נהדרת ב"מפלגת האשכנזים" [שקר וכזב, תשאלו לפחות רבע מהאלקטורט ואת אהוד רצאבי, אחד הבודדים אצלנו שיודעים שהם כנראה בכנסת הבאה], נעלבתי עד עמקי נשמתי, והסאטירה הזו באמת הייתה טמטום נלעג ביותר. תמיר.

pegasoos

New member
ומה תגיד על שיר הבחירות של שינוי

מי איכזב אותכם יותר ממני...
אגב, שמישהו יסביר לטומי שזה ארקדי דוכין, זה לא יאסינוב.

תמיר1991

New member
מאכזב אותי שאנשים חושבים שאכזבנו,

ושוכחים שבזכותנו שלטון המיצרים של ש"ס, עשירית מדינה עם כוח של חצי, ירד משמעותית. תמיר.

netc

New member
אל דאגה

קודם כל, אנחנו לא צריכים להיות חזירים...שינוי התחילה בקטן, עם 6 מנדטים, ולאור המצב הקיים, אני לא חושב שמישהו יהיהיותר מדי עצוב עם נחזור למספר הזה, לאור המציאות שנכפתה עלינו. אבל...עם הרבה עבודה קשה בשטח (ד"א, מתי מתחילה הפעילות?) אפשר להחזיר הרבה בוחרים סוררים חזרה הביתה ולהגיע לאיזור ה 8-10 מנדטים...

יהיה מאוד עצוב אם נרד...

הרבה מאוכזבים משינוי כי לא "עשינו כלום". אני לא אתחיל לפרט על העשייה של שינוי בכל תחומים, אפרט רק בתחום אחד. בזכות הכוח האלקטורלי של שינוי בבית המחוקקים הוקמה ממשלה נטולה ממפלגות חרדיות. לראשונה הכספים של הציבור הישראלי לא נחלבו למטרות משונו כמו למשל מערכת חינוך ?! שמעודדת בורות, ונותבו לצרכים חיוניים ומועילים . אפשר להוכיח בקלות מה היה קורה אילולא ש"ס היתה בממשלה במקום שינוי בשלושת השנים האחרונות- המשק הפגוע היה ממשיך לגסיסה איטית, ההתנקות לא היתה יוצאת לפועל, הכספים שהועברו להגדלת סל הבריאות(וגם זה לא מספיק!) היו מקוצצים, האוניברסטאות היו נכנסות להליכי פשיטת רגל וכיו"ב. שינוי חלשה משמעותה חזרה לתקופת הסחיטה והחליבה, של הכסף של ההורים שלי ושלך. הדבר היחידי שמעודד אותי בסקרים האחרונים הוא שהליכוד יורד בצורה אסטרונומית בסקרים. ולשאלתך
, אנחנו מתחילים את פעילות השטח במקביל לעבודת הפרסום של המפלגה, בערך עוד שבועיים. (מחר תתקיים ישיבת מזכירות של נוער שינוי בה נחליט בדיוק מה תכנית העבודה)

pegasoos

New member
ודווקא ממשלה זו פגעה במעמד הביניים

ודווקא ממשלה הזאת ללא החרדים פגעה במעמד הביניים יותר מכל ממשלה אחרת.

Sashka7

New member
אם אתה כ"כ לא מרוצה משינוי-

אז פשוט אל תצביע שינוי!!!!

CableGuy87

New member
אני פיספסתי :(

אבל אמא שלי ראתה... והיא דיי צחקה... היתחילה גם ללגלג לי בקשר לשינוי... זה היה פירסום גם ;)

Fleddermaus

New member
היכל ה"תרבות"...../images/Emo119.gif

התכנית הזאת נמוכה מים המלח. לא מצחיק, משעמם, תת רמה מכל הבחינות. סאטירה טובה יש רק ב"משחק מכור" לפני כמה חודשים התארח שם ח"כ פריצקי, והוא היה ח-ז-ק
!

pegasoos

New member
מעניין מה היית אומר אם זה לא היה על

שינוי. מה אני אגיד לך, אתה ממש אובייקטיבי...

Fleddermaus

New member
אני איש מרצ. ../images/Emo119.gif

התכנית הזאת דבילית. אני דווקא די אובייקטיבי. אני לא תומך שינוי, אין לי שום כוונות לתמוך במפלגה הזאת, אני סוציאל-דמוקרט וזה עדיין לא סותר את העובדה ש"היכל התרבות" תכנית ח*א.

Fleddermaus

New member
ואם לא הבנת...../images/Emo119.gif

לגבי פריצקי, זה בציניות (והוא גם לא משינוי.)

למעלה