*מועתק מ600 ומשהו*

LuLuLu iT

New member
*מועתק מ600 ומשהו*

יודעים איזה יום היום?
היומולדת של האחורג הדפוק שלי.. ובו בזמן.. גם של.. *תופים* אבקייי! ^-^ הברנש המגניב עם הצחוק החמוד והכיפה המתנפנפת, כן כן. בכלמקרה, אני מניחה שהואי ראה את הברכות רק אחרי החג, אז באמאשלכם, עד מוצ"ש שיהיה כאן מכובד. :] יקירי, שיהיה יומולדת שמח וכיפי, כמו שכולם כבר אמרו לך, עכשיו אתה יכול להשתכר רשמית [
] ואתה זקן כמו.. אנלא'דעת מה. ^^ אתה אחד האנשים שאני הכי סומכת על העצות שלהם, הדעות שלהם, הנסיון חיים שלהם.. אתה נורא חכם, כיף לדבר איתך, והכי כיף זה שאתה לא סנוב ומדבר איתי בגובה העיניים למרות שאני צוציקית טיפשה. :] תודה על כל העזרה ותודה שאתה שם, שיהיה לך רק והרבה ~טוב~. מגיע לך. בריאות ואושר ודברים חשובים כאלה, ו.. זהו, כן, אני אוהבתותך, אתה אחלה בחלה של בנאדם, אני נורא שמחה שהכרתי אותך ו.. מזלטוב, נו, אתה יודע

XiluminatiX

New member
מזל טוב אחי

שיהיה לך רק כיף, עכשיו שאתה מבוגר וזה, תהנה עד שתילך לצבא, ואז הכל הולך, אבל יש לך כמה זמן, אז סבבה. טוב הסמיילים והדברים לא עובדים לי, אז: /נרות/, /עוגה/ ועוד כל מיני דברים טובים.

WhiteQueen

New member
מזלטוב אבקי!../images/Emo54.gif

אתה מגניב. יומולדת שמח. אין לי מה להגיד. ["אני נראה כאילו באתי למפגש דתיים גאים!"]

Mystic Dragon

New member
אבקי!! מזל טוב! ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

בזכותך אכלנו אחלה עוגה בעזריאלי
אממ שתהיה לך יומולדת מצוינת, תדע שאתה אחלה גבר, מצחיק לאללה [קצת רע לעמי הזה אבל לא נורא]. זהו, מי יתן ותהיה לך שנה מצוינת ושנראה אותך עוד הרבה. יום הולדת שמח

crysania

New member
מזל טוב!!! ^^

נמ... אוקיי למחמאות: אתה חכם, נחמד, יש לך טעם מעולה בספרים (אהמ אהמ), אתה גבוה (
), מעניין, כייפי... ואנחנו אוהבים אותך^^
לברכות: שתמשיך להיות כל המצוין הנ"ל וכל הדברים ששכחתי לציין הנ"ל... מזל טוב, שתחייה עד 120+ שנה^^ ושהכל יסתדר בצורה המוצלחת ביותר^^ ומזל טוב^^

אבקייי!!!

"הברנש המגניב עם הצחוק החמוד"
המונמון מזל טוב!! תהנה מהיומולדת שלך ומהגיל ומהכל!! אתה אחלה גבר שבעולם, מצחיק טילים ובזכותך אכלנו עוגה!!! אז אנחנו בכלל אוהבים אותך!!! בכולופן, יומולדת שמח, ושיהיה לך בכיף בכל מה שתעשה...

RoCKeR121

New member
מזל טוב!!!!!!!!!

אחי אתה יודע שאני מת עליך וכל השיט ועכשיו אתה יכול להשתכר רשמית...לא הוגן(לא נורא אני עוד חודשיים) תמשיך לשמוע את המוזיקה הכי טובה שיש(יום אחד אתה תבין שגם בית הבובות הם מוזיקה טובה...) עד 120 וכל השיט עם האושר וזה...

avki

New member
הו ../images/Emo9.gif כל כך תודה לכולם!

זה עושה לי טוב, אפילו ההגזמות הפרועות (חכם, זקן, גבוה) - באמת תודה... נ.ב. סתם ככה: "‎Avki (08:58 PM) : מה שלום זוקי
? ‏עמי‏ (08:58 PM) : ‏ מת ‎Avki (08:58 PM) : ‎ פור באסטרד ‏עמי‏ (08:58 PM) : ‏ או יה ‎Avki (08:58 PM) : טוב, לפחות אתה עדיין בחיים ‏עמי‏ (08:58 PM) : הו כן ‎Avki (08:58 PM) : בחיים, אבל עדיין כל כך מכוער הא? ‏עמי‏ (08:58 PM) : פאקן באסטרד ‎Avki (08:58 PM) : הייתי אומר שהכל בצחוק, אבל לא צוחקים על אנשים במצבך..." Howz the biggest moda' faka' in town ah?

למעלה