מועקה

nightroll

New member
מועקה

לא יודעת למה. לא יכולה לשים על זה אצבע. הבעל והחברים מנסים לברר מה קרה, כדי שיוכלו לעזור או לפחות לתת כתף, וכשאני אומרת שאני לא יודעת מה הבעיה הם חושבים שאני מתחמקת, או יותר גרוע - מעמידה פנים. ואז מתרגזים עלי, או פוטרים אותי בלא כלום. אני רק יודעת שאני זקוקה לשקט. שקט אמיתי, כולל, כזה שאני יודעת שלא נשענים עלי, לא מצפים ממני, לא דורשים ממני, לא תלויים בי. כזה שקט מוחלט, כדי שאני סופסוף אוכל לשמוע אותי.

קסומה

New member
../images/Emo24.gif נייטי...

זוהי תוצאה של חיים עמוסי דאגות, פעילות, אחריות....... את צריכה לצאת מהמקום שמלחיץ אותך.. לקחת לעצמך פסק זמן, ולאגור כוחות מחודשים..... ו.....רק שתדעי, שלרובנו ישנם תקופות מחנק מהסוג הזה... תרגישי טוב

ליאת27

New member
קראתי אותך

וישר עלו לי מילות השיר האלו בראשי... אז יש תקופות כאלה וזה עובר, אם תקבלי אותם בהשלמה יהיה לך יותר קל לעבור אותם... זמן מילים: אסתר שמיר לחן: רמי קלינשטיין (דואט עם רמי קלינשטיין) יש ימים את לא מסתדרת לי את לא מוותרת לי את לא מתקרבת. לפעמים פתאום את נהיית סגורה ננעלת בתוך בועה על מה את חושבת...? זמן תן לי רגע לבד לא להיות לאף אחד שקט מכולם. זמן רק להיות עם עצמי ככה להקשיב רק לי לא סוף העולם. יש ימים הצער כובש אותי רואה רק כאב סביבי וכלום לא עוזר לי. יש ימים שאת מתכסה קוצים שולפת הרבה חיצים שאיש לא יגע. זמן תן לי רגע לבד לא לדאוג לאף אחד זמן למחשבה. זמן זמן להיות עם עצמך לא שקט כשאת אינך כשאת לא בסביבה. לא יודע מה את מרגישה כשאת נשברת רגע אחד עוד דקה רגע אחד לנשימה. זמן תן לי רגע לבד לא לדאוג לאף אחד זמן למחשבה. זמן זמן להיות עם עצמך לא שקט כשאת אינך כשאת לא בסביבה. לא שקט כשאת אינך לא סוף העולם.

למעלה