מועקה

מועקה

כאשר באתי לבקר אותה היא היתה שקטה. שקטה מהרגיל. היתה דומיה מביכה שכזאת, לגמרי בהפתעה. "אני מבולבלת" היא אמרה בשקט, "ראשי מסתחרר ממחשבות". מישהו אותו היא מכירה הציע לה לילה אחד של הנאה ולמרות שהיא סרבה, ז כבר 3 ימים שאינה יכולה לחשוב על האפשרות. כמעט שנה שאנו ביחד ואתמול היא אמרה שחסרים לה הריגושים, כאבי הבטן הקטנים. חסרה לה ההתלהבות. מגעי אינו מעורר בה עוד דבר, בעוד שמגעו האקראי של אחרים יכול לרגש אותה. מחמאה ממני אינה מנידה בה דבר בעוד מחמאתו של אחר ממלאת את ליבה עונג. "אין דבר מעניין בקשר שלנו," היא אמרה, "אנחנו לא עושים כלום". לא הזכרתי לה שהיא מסרבת לצאת לטייל בחוף, ללכת למדורה ביערות, לצאת למסעדות. "זה לא נחשב לעשות משהו - זה משעמם וטיפשי" היא קבעה נחרצות לא פעם. וכמו חצי ממני מתפוגג. היא משתוקקת להבהובי צבע עזים וצבעי שלי כגווני אפור בעיניה. אני מבין אותה. ואוהב אותה. וכואב.

virtual angel

New member
שברת לי את הלב ../images/Emo14.gif ../images/Emo7.gif

אתה נשמע מישהו מאוד מיוחד. הלוואי והיו לי המילים להקל, אמרת את זה כל כך יפה בעצמך. הייתי רוצה לומר כמה חבל שהיא לא קולטת איזה בחור מדהים יש לה בידיים, אבל אני בטוחה שהתחושות שלה לא זרות לאף אחד מאיתנו, ולא נותר לי אלא לקוות שהאהבה תגבר על היצר, והיא לא תלך.. שולחת לך אור חום ואהבה

קח שיר אח שלי ../images/Emo79.gif

אני לא טוב במילים
Hold me tight This is a lonely night And I´ve hurt you baby Because you are my light Make me strong Just like you make me weak When your hands reach out for me Even in your sleep I´ll soon be gone now Forever not yours It won´t be long now Forever not yours Memories they keep coming through The good ones hurt more Than the bad ones do The days were high And the nights were deep And I miss you baby I miss you baby I´ll soon be gone now Forever not yours It won´t be long now Forever not yours I´ll soon be gone now It won´t be long now Forever not Forever not yours I´ll soon be gone now Forever not yours It won´t be long now Forever not yours I´ll soon be gone now Forever not yours It won´t be long now Forever not yours A-ha Forever not yours

למעלה