מועקה בלב

לולי90

New member
מועקה בלב

כבר מזמן לא הרגשתי כל-כך רע ומגעיל כמו היום בבוקר.האמת שזה כבר הצתבר בשבועיים האחרונים-זה התחיל בסיפור מכוער בעבודה(בהודעות קודמות),המשיך בהחזרת של בתי למחלקה סגורה והסתיים ביום חמישי הזה שבעלי הלך לסידורים-בנקים ועוד כמה-ועיבד פנקס ש'קים(כנראה גם היה עייף-הוא עובד לילה)והייתי צרכה ביום שישי לשבת על הטל' ופקס בשבילך לסדר ביטול.אני יודעת שכל הדברים האלו-הם שטויות לא משמעותיות ולא משהו גלובלי-אבל אני בת-אדם שלצערי לוקח הכול קרובמדי ללב וזה מאוד לא בריא...בסוף שבוע בכלל לא הייתי רגועה איתה-אפילו צעקתי קצת ומייד ביקשתי סליחה-כי היא פשוט מאוד נמאסה עלי אם כל האיסורים שלה-זה יוצא-שהיא שוכבת במיטה ורואה טלויזיה(דרך אגב לאחרונה התבסף ארוץ חדש אצלה(חוץ מהיפ-הופ ואמ טי וי-ארוץ מוסיקה קלסית)וזה כל מה שהיא עושה וזה כל מה שמותר לי לעשות לידה-אולי רק לקרוא(לא בעברית)ולפתור סודוקו...וזה קשה לי-אני סגורה ב4 קירות כל סוף שבוע-ומרגישה שאני בכלל לא נחה-פיזית אולי כן-אבל לא נפשית-כי בן אדם נח נפשית כשהוא עושה דברים שהוא ונהנה לעשות.. הרגשתי על הפנים בסוף שבוע-עייפות נוראית -לא יכולתי להרים ראש מהכרית...ואני מתרוצצת כל השבוע-עבודה ,נסיעות, ביקורים וכשאנו מביאים אותה-זה בית סוהר(אולי זה גס-התיאור הזה ואני מבקשת סליחה וירטואלית מבתי-אבל זה התיאור הכי מדוייק)..קמתי בבוקר-בקושי גירדתי את עצמי מהמיטה ונסענו במונית לב"ח.. החזרתי אותה וראיתי את המחלקה הסגורה שכל כך לא נעים שם,יצאתי -הלכתי לתחנת אוטובוס-15 דקות הליכה וכנראה פספסתי אוטובוס-כי חיכיתי עוד חצי שעה והוא לא הגיע-והבא-היה צ"ל בעוד חצי שעה...ישבתי בתחנה ופתאום התחלתי לבכות יותר ויותר חזק ולא יכולתי לעצור את עצמי-הרגשתי שאני לא רוצה לנסוע לשום מקום-לא לעבודה וגם לא היה לי כוח לעוד אוטובוס של שעה הביתה.אז פשוט ישבתי בגן על הסבסל ובכיתי...בעלי התקשר וקצת נרגעתי והכרחתי את עצמי לקום ולהגרר לתחנה -להפתעתי אוט' הגיע מיד (שעובר שם רק שלוש פעמים ביום-ישיר) והייתי בעיר שלי תוך 40 דקות ...נרגעתי קצת ובדרך ראיתי חנות נעליים וקניתי שתי זוגות-מה שרציתי לעשות כבר כמה זמן..חזרתי הביתה ראיתי סרטים וכרגע אני מרגישה יותר טוב-כיאלו עם הדמעות התרכך קצת האבן הקשה הזהאת שתקועה לי בחזה...לפחות לבכות עוזר לי -זה כבר נחמה...ועכשיו לדברים הפחות גרועים-קיבלנו אישור מב"ל על הנכות-אני מקווה 100 אחוז-כי כרגע לא יודע לנו אבל מקווים-הינו צריכים לחתום על אישור אופוטרוס(לא זוכרת -אןלי כבר כתבתי על זה) אבל-איזה חוסר מזל-ב"ל בשביתה מהיום-מקווה -יגמר מהר.בקשר לבעיה בעבודה-נראה לי שהלכו לקראתי וישתנה משהו0עדיין לא-אבל מקווה תוך שבועיות ספורות...בקיצור-משתדלת לחזור לעצמי היום-יצא לי חופש לא מתוכנן-אבל כראה לטובה-כי הייתי חייבת את זה לעצמי...

זריחה 2

New member
לולי ../images/Emo24.gif

מותר לנו לבכות,מותר להיות להתפרק ולמרבה הצער מועקה זו מנה שיגרתית אצלינו..הבכי קצת מרכך אותה. את יודעת,פנקס הצ'קים שלך מזכיר לי ...כשחברות מתקשרות אלי ומקטרות על..החתול שלכלך את הבית, הבעל,שלא הוריד את שקית הזבל, הילד....שהביא תעודה נהדרת,ולוחץ על נעלי ספורט יקרות, מחר הוא רוצה אותן... באותה מידה הייתי מתייחסת לאבידה..........כל עוד הנזק הוא לא בגוף או בנפש......אבל בנפש זה כבר נמצא אז מה שנשאר זה לבכות מעט ולהוציא..להקיא. שני זוגות נעליים, על הכיפק, לבריאות,מותר לנו להתפנק לא?...תתחדשי. את כותבת ..עכשיו לדברים הפחות גרועים, איזה גרועים ? זה נפלא..אישור על הנכות, (הלוואי ולא היה..אבל..) זוכרת כמה נלחמת? תראי מה זה,האייקונים לא עולים לי,אחרת הייתי שולחת לך חיבוק וכמה פרחים.. התעודדי, בחוץ עדיין זורחת השמש.

לולי90

New member
צודקת

התכוונתי ליותר טובים-אבל המילה גרוע כנראה פשוט תקועה לי במוח יותר מדי
ותודה על העידוד-ממש זקוקה לזה היום-כמו גם תמיד...

ד קובי

New member
לולי יקירתי ../images/Emo140.gif

בהחלט מותר לנו לבכות ולפעמים זה דווקא מאוד עוזר ומקל להיפטר מהמועקה שיושבת בחזה... זהו הבית וזהו המקום לפרוק לשתף לספר ולכתוב מה את מרגישה... יקירתי שולח לך הרבה הרבה חיבוקים
לעידוד וחיזוק. ותרשי לי להקדיש לך שיר: http://www.youtube.com/watch?v=8IhG78dIM_o

לולי90

New member
תודה קובי

על העידוד ועל השיר-זה שיר מאוד יפה-מוציא לי דמעות מחדש...

ד קובי

New member
אז בואי נקדיש לך משהו שיצחיק אותך קצת...

[URL='http://']כוכב נולד את רואה? לא משנה בכל מקרה את מקנאה...[/URL] שיר אודישנים שהפך ללהיט בכוכב נולד 5

ד קובי

New member
הלוואי ותמיד תצחקי ../images/Emo6.gif

וזהו בדיוק המקום... שאת תמיד יכולה לפרוק בו...

חיזקי ואימצי

גם אני לפעמים בוכה. נשברת מהכל, ופשוט בוכה. טוב שיש את הפורום, טוב שיש מי שמקשיב בלי סטיגמות.

למעלה