מועצת תלמידים

מועצת תלמידים

לא ידעתי לאן אני אוכל להפנות את השאלה שלי.. אבל הנה.. ילדה בכיתה ד' רוצה להיבחר למועצת תלמידים,וצריכה להרכיב נאום.. נורא נורא נשמח אם תתנו לנו כיוון,איך להתחיל..מה צריך להיות,ועוד. תודה!! כבר הכנו שלטים,פליירים,פעילות.. רק חסר הנאום!... תודה מראש

wizibusy

New member
שלום,

זה לא כל כך נחשב כחלק מהעיסוק של ארגון התלמידים והפורום. במקרה והייתי יודע יותר על הפעילות,הפליירים, והשלטים שהכנתם יהיה לי כיוון יותר ברור בנוגע לכתיבת הנאום. כמו כן, ההצעה הכי טובה שלי היא - תהיו אמיתיים וכנים.

מחזק.

אמיתיים. רוב הילדים בגיל הזה מבטיחים דברים כגון "הפסקות ארוכות יותר" וכאלו. דבר שמה לעשות, אין שום סיכוי לעשות. לפחות לא בגיל הזה. חשוב להציב מטרות, ולהכריז עליהם, אבל גם להציג מטרות ריאליות. לצערי, רוב הילדים הנבחרים בגיל הזה(ולמעשה, גם בגיל מבוגר יותר) נבחרים ע"פ פופוליזם. כלומר, הילד המקובל יותר - יבחר. תנסו אבל בכל זאת להמנע מזאת, ולא לנצל את זה. תדברו בנאום על משהו שמציק לתלמידים, אבל משהו שאתם באמת תוכלו לשנות, ולא על אורך ההפסקות. אנחנו לא יכולים לכתוב לכם את הנאום, אבל נוכל לעזור (לי אישית אין בעיה לעזור...), אבל בכל מקרה בשביל לעזור נצטרך לדעת מה עשיתם עד כה.

תודה רבה ו..

בסוף הסתדרנו. כל מה שנאמר בנאום היה אמיתי וכנה. הילדה עצמה יחד איתי ישבה וכתבה את הנאום,בצורה נורא נאה. גם הרעיונות שהיא כתבה שברצונה לשנות,היו דברים שאפשר לשנות.. ממש לא על אורך ההפסקות,כי אנחנו יודעים שיש סדר בבית הספר,ופשוט יש דברים שאי אפשר לשנות! דיברנו יותר על הרקדה בהפסקות הגדולות,משהו כמו פעם בשבוע. וזה משהו שלא עולה כסף לאף אחד,וסך הכול אם יש רצון,זה יתבצע. חשבנו גם על רדיו בית ספר..שנורא פשוט לעשות. יש מערכת כריזה..וזה באמת קליל.. נתנו עוד רעיונות נחמדים שרוב הסיכויים זה שאפשר לבצע אותם. וכלום כלום לא הבטחנו. הכול היה מרצון לשנות,ומשאיפה. תודה רבה על העצות!

על לא דבר, ומקווה שהיא תיבחר.

דרך אגב, בתור אחד שמפעיל רדיו בית סיפרי, זה עבודה לא פשוטה בכלל. חוץ מהטכנולוגיה, שקיימת בהרבה בתי ספר, צריך גם יכולת, מוכנות, וחומר להשתמש בו לרדיו.

למעלה