מועצת שינוי- דיווח

asafz8

New member
מועצת שינוי- דיווח

היום במועצת שינוי, כהרגלי גם הפעם אני מדווח לכם על הנעשה במועצת שינוי כשליח הנוער למשקיף במועצה: תחילת הישיבה פתח טומי ואמר (ובצדק) שמועצת שינוי מתעסקת יותר בענינים מפלגתיים בסכסוכים פוליטיים מאשר בעקרונות המפלגה ומימושן. (כמובן כ---ל הישיבה התפרצו מספר אופוזציונרים) לאחר מכן היו הצבעות לוועדות המועצה- אפרסם את הנבחרים ברגע שאני אדע בוודאות מי הם, אחרי ההצבעה הגיע הקטע המענין- דיון על דו"ח דברת ועל תכנית ההתנתקות. אני בז לחברי ומשקיפי מועצת שינוי שלא טרחו להשאר אחרי ההצבעה לראשי הוודעות. אני סבור כי בענין כה חשוב לנוער, דו"ח דברת, היה חשוב שיהיה ייצוג של הנוער. לדאבוני הרב מצאתי עצמי הנציג הפורמלי היחידי של הנוער במועצה. יום טוב והמשך שבוע נעים, אסף.

FuxPavel

New member
אני ממש התביישתי

אני ממש התביישתי כשחברי מועצה פנו אלי בתלונה שחברי המועצה מטעם הנוער וגם המשקיפים עזבו את הישיבה ברגע שההצבעות נגמרו, דווקא בנושא חשוב כמו דו"ח דוברת שהוא ה-נושא של הנוער הנושא שהכי קשור לנוער מעבר לכל נושא אחד ודווקא בו כולם עזבו. אתם לא מייצגים את נוער שינוי, כי אם הייתם מייצגים לא הייתם מתנהגים בצורה כזאת! אני מצפה לראות בפעם הבאה את כולם נוכחים גם אחרי הבחירות.

Sashka7

New member
אנחנו גורמים לך להתבייש?! חה!

פבל, הייתי מציעה גם לך להתאפק עם ההתבטאויות חסרות השחר הללו. עם כל הכבוד, אנחנו קיבלנו את המנדט מהנוער, ולפיכך אנחנו כן מייצגים את הנוער. ולדעתי באופן הטוב ביותר ! אני לא מבינה כאילו שעשינו איזה מעשה נוראי! למה אתה תמיד מחפש רק את הפאקים שאנחנו עושים במקום לתמוך ולפרגן? כאילו על בסיס של ישיבה אחת אתה כותב דברים כאלה עכשיו?? הרי יש כל כך הרבה דברים שאנחנו (אני, יוראי ודימה) עושים בתור חברי מועצה שאתה אפילו לא יודע! וכל זה כדי לקדם את הנוער וכדי לעזור לנוער! לא נראה לך שבמקום להתעסק ולהשקיע את האנרגיות שלך בזה, אתה יכול לנצל אותם למשהו יותר חיובי וחיוני לנוער? כאילו גם ככה לא נשאר לך הרבה זמן בנוער שינוי ואתה מנצל אותו כדי להשמיץ ולפגוע בחברים אחרים שעושים מעל ומעבר כדי לייצג את אלו שנתנו להם את המנדט לעשות זאת?!

EO117

New member
היא אמרה מדוע לא נשארה

ן"פאקים" זה בעיות קטנות כאלו שאנשים מחפשים ותוקפים.

אלירן תודה, אבל זה לא הפרוש הנכון

סשה אני עדין מחכה שתפרשי לי כמו צריך את המילה הזאת..

FuxPavel

New member
כן, ולא רק לי.

סשה, הייתי מציע לך להתאפק עם ההתבטאויות חסרות השחר הללו. עם כל הכבוד, אתם קיבלתם מנדט מהנוער ולפי כך אתם מייצגים את הנוער אבל אני ואחרים לא ראינו שאתם מייצגים אותו ולדעתי אתם מייצגים אותו באופן לא הטוב ביותר! אני לא מבין, הריי עשיתם מעשה נוראי! למה תמיד את מתעלמת מהפאקים שאתם עושים במקום לתקנם ואז כולנו נפרגן? כאילו על בסיס של ישיבה אחת כבר אפשר לכתוב דברים כאלו עכשיו!! הרי יש כל כך הרבה דברים שאתם עושים בתור חברי מועצה שאני לא יודע וגם אף אחד אחר לא כי אתם פשוט לא טורחים לספר...לא נראה לי שבמקום להתעסק ולהשקיע את האנרגיות שלי בזה אני יכול לעשות משהו יותר חיובי בנוער כי אני עושה הרבה דברים חיובים לנוער וזכותי גם לבקר, זה לגיטימי, כאילו גם ככה לא נשאר לי הרבה זמן בנוער אז אני משתדל לנצל אותו לכמה שיותר לשפר את הנוער ולא לפגוע בנוער ובטח שלא לפגוע באף אחד.

Sashka7

New member
תגובתי...

למי שלא יודע אני חברת מועצת שינוי והייתי היום בישיבה. מן הסתם אני לא אתחיל לפרט מה הלך שמה היום בישיבה כי אסף כבר עשה את זה וכי אני הולכת לכתוב על זה בניוזלטר שלנו, אבל אני חייבת תגובה לאסף. אסף, קודם כל, כל הכבוד לך שנשארת גם אחרי הבחירות לראשי הועדות! אתה ייצגת אותנו שמה היום אחרי הבחירות ומילית את תפקידך נאמנה. לצערי, אני נאלצתי לעזוב את הישיבה מוקדם מכיוון שהיה לי טרמפ הביתה. לא רציתי לפספס אותו כי לא רציתי אח"כ לחזור לבד לנתניה באוטובוס ,כי אני לא אוהבת להסתובב לבד בלילה. אני מאוד רציתי להשאר במיוחד בקשר לדו"ח דברת , אך פשוט לא יכולתי. מקווה שתוכל להבין אותי ולא ולחוש בוז כלפי וכלפי כל שאר חברי ומשקיפי הנוער. אני חושבת שלפני שאתה מפרסם את ההודעות הפוגעות והמעליבות אני מציעה שתברר את העובדות לעומק ותתעמק במשמעות המילים שאתה כותב. (בז?!) בבקשה, אני מתייחסת אליך כאל מישהו בוגר ונבון ואתה מתנהג ככה וכותב דברים כאלה... זה ממש לא מתאים לך, אסף.

asafz8

New member
סשה,

גם לי היתה הסעה הביתה, אבל וויתרתי עליה- במקרה שלך אני כמובן מבין.. אבל אני בטוח שגם אם הית חוזרת מאוחר יותר היה לך עם מי לתפוס טרמפ. כמו כן, בישיבה הקודמת המגמה היתה דומה מאוד. אני נשארתי לבד, מהנוער עד לסוף הישיבה. אולי "בז" היא מילה קשה מדי, אך לאחר שלא ראיתי אף אחד ממיצגי הנוער במועצה חשתי נורא רע, אני נחנקתי כאשר שאלו אותי איפה אתם ולמה אתם לא נמצאים בדיון על הדו"ח.

FuxPavel

New member
אתה צודק

אנחנו גרים יותר רחוק מנתניה ובכל זאת נשארנו, רק שכחת להזכיר שאני גם נשארתי, למרות שאין לי תפקיד רשמי במועצה... היה דיון מאוד חשוב בנושא עמדת שינוי על דו"ח דברת.

EO117

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם פבל ואסף

זה היה ממש עצוב לראות שבישיבה על נושא דו"ח דוברת לא היו נציגי הנוער של המועצה שכן אסף למרות תפקידו הרשמי אינו בעל זכות הצבעה. סשה, כחברת מועצה את חייבת להיות נוכחת בכל זמן הישיבה ולא ללמוד מאילו שהלכו מיד אחרי הבחירות וכפי שטומי אמר שיש כאלו שחושבים שרק המפלגה קיימת וכוונתו הייתה שהמפלגה לא מתייחסת למה שקורה בחוץ... דו"ח דוברת זה הנושא שהנוער היה צריך הכי להיות ולאמר את דברו! סדר היום מחולק מראש ולדעתי חברי המועצה היו צריכים להירשם ולדבר כנציגי הנוער!!! מה שכן ברגע שהלכת יחד עם דימה בקושי היה קרוום של קיום הצבעה במועצה ובכוח מצאו קרוום ואם את היית יחד עם דימה לא היה צריך לספור אפילו! אני מבין שחפצת בטרמפ הביתה וזה לגטימי אבל יש לך חובות ואם אינך מסוגלת לעמוד בהן את יכולה לפרוש והנוער ייבחר נציג שיכול לעמוד במחוייבות שלו! אני שנשאלתי איפה חברי המועצה של הנוער ומדוע הם אינם עלו לדבר על הנושא הכי חשוב לגביהם שכן תוך חושד זה הנושא שידובר עליו בחודש הבא {יחד עם תוכנית ההתנתקות} ושינוי צריכה לומר את דעתה עליו. אילו ששאלו אותי הופתעו לשמוע שעזבתם ונראו מאוד מאוכזבים כפי שאת יודעת שיש הרבה קולות שאומרים שלא צריך נוער במפלגה ואותם חברי מועצה ששאלו אולי עכשיו מצטרפים לדעה זו. בכל מקרה הוחלט שנושא דו"ח דוברת יעבור לוועדת החינוך לדיון מעמיק והוועדה תקבע את עמדת המפלגה בהמשך {אם אני לא טועה,כי לא הצלחתי לשמוע בבירור את החלטה הסופית}. יום טוב לכולנו, א.

EO117

New member
נחש עם איזה אסף אני יכול להסכים...

הוא עובד עם פבל...

כל הכבוד לך אסף!! רק רציתי

לדעת האם גם לחבריי וגם משקיפי מועצת שינוי מטעם הנוער מותר לנאום?

EO117

New member
רק לחברי המועצה מותר לנאום

המשקיפים באים לצפות ואין להם זכות הצבעה וזכות לדבר במועצת "שינוי".

למעלה