הערה לחן ולגבי כולם....
אני בטוח שכאשר יתחילו הטלפונים אליכם או אל החניכים שלכם יודיעו לכם מראש ויכינו אתכם לכל השאלות מראש. בכל אופן אם מישהו ממשרד החינוך מתקשר אליכם לפני שמכינים אתכם במעו"ז אפשר להגיד לו:"אני לא ממש יכול לדבר כרגע. אשמח אם תחזור אליי מחר או מחרתיים או כל תאריך אחר בשבועיים-שלושה הקרובים". כמו שעומר אמר, הם יתקשרו אלייך 12 פעם עד שהם יקבלו ממך תשובות ואתה יכול לכוון אותם מתי שנוח לך. זה אפילו עדיף. אם מישהו מתקשר אליכם, אתם אומרים לו להתקשר יותר מאוחר ואז מדברים עם הרכז שלכם שיתן לכם הכנה נכונה. לפעמים מדריכים חושבים שזה לא כזאת בעיה לענות באותו רגע, אבל מדריך שמרגיש לא מוכן או שלא קיבל הכנה - שידחה את הסוקר ויתכונן בהתאם. עוד הערה שחשובה היא שכרגע עדיין אין טלפונים ולפי דעתי לא יהיה בשבוע הקרוב (אני לא שולט בלו"ז, אבל אם אני טועה-תקנו אותי). תתעסקו בינתיים בגיוסים, גיוסים, גיוסים!!! כבר אמרתי לכם שההבדל בין בית"ר עוברת מפקד בשנה שעברה לבין בית"ר שלא עברה מפקד, הוא שכל מדריך מביא איתו 2 חניכים יותר מבשנה קודמת. אז אם תכננתם 3 ימים לגיוסים, תפנו עוד יום ותעשו 4 ימים של גיוסים אם תכננתם ללכת ל-4 בתי ספר לגיוסים, אז תלכו ל-5 בתי ספר. אם תכננתם להתקשר לבני דודים מקרבה 1, אז תדברו עם דודים מקרבה 2 גם. פשוט תהיו באטרף על הגיוסים. אני זוכר שהיינו חוזרים מגיוסים ובערב היה לנו 30 חניכים חדשים בערך ב-3 קבוצות והיינו מרוצים מזה. עכשיו אנחנו צריכים קצת יותר. לגביך חן- תפנה לרכז המחוז שלך ותשאל אותו מה לגביך, כי אני לא יודע אם מעו"ז ראשל"צ יוגש כמעו"ז. אתה לא יכול להגיש מעו"ז שיש בו מדריך אחד ושני חניכים. (לפי החוקים הקודמים ולא נראה שהם השתנו - מעו"ז זה גוף עם מדריך בוגר(מעל גיל 20), 5 מד"צים כאשר לכל מד"צ יש לפחות 5 חניכים...). מאוד יכול להיות שעד שתתחיל פעילות בראשון, תסופח למעו"ז רחובות למשל ושם אמורה להיות מועצת חניכים שהקים אחד מהאנשים היפים שהיו אי פעם בתנועה....