מועצת החכמות: באיזה גיל קונים אופנים

טילי2

New member
מועצת החכמות: באיזה גיל קונים אופנים

על שני גלגלים(עם גלגלי עזר להתחלה) ובאיזה גודל קונים שזה יחזיק כמה שנים? כל ידע יתקבל בברכה, מכיוון שאני אצטרך ללמד רכיבה, ישועתי לא יודע למרות עברו הקיבוצניקי. קיוויתי שאבא שלי, שלימד גם אותי ילמד את המפלצות ולצערי הוא לא איתנו כבר יותר משנה. אני אמשיך את שרשרת ההורים מורים לאופנים.

נטעטע

New member
אני קניתי ליום הולדת 4

לא יודעת להגדיר את הגודל, אבל הוא אוטוטו בן 6 ועדיין איתם גם עם גלגלי העזר (מי אמר חייפאים?), מקווה שהקיץ נמצא את ההזדמנות ללמד אותו ללא גלגלי העזר.

טילי2

New member
מה רע שאמא תלמד?

זה אחד הזכרונות הכי נעימים שיש לי מילדותי.

ס ת י ו 3

New member
אנחנו קיבלנו מתנה מסבתא בגיל 3

לגבי גודל האופניים - הדרך הכי נכונה היא לקחת אותם לחנות אופניים ולתת להם "למדוד". לא רואה צורך ללמד אותם לרכב עם גלגלי עזר, זה יבוא להם טבעי תוך 5 דקות. ~אמרה סתיו שבגיל 37 וחצי (אבל מי סופר?) עוד לא יודעת לרכוב על אופנים
~

מעיןבר

New member
גם אני לא יודעת ../images/Emo24.gif

ומעיון בשרשור שהיה לאחרונה אצלי בפורום אנחנו כנראה ממש לא היחידות. לשאלה - אדוה קיבלה אופניי עם גלגלי עזר בגיל 3 וקצת. היא לא גילתה עניין עד לאחרונה ועכשיו רוכבת עליהם לא רע (קשה לה בעליות וכו'). כל עניין ההוראה על אבא שלה שהוא רוכב מכור
.

גמני לא...והאיש רכש לי לא מזמן

כדי שאוכל ללמוד... וטרם הספיקותי. הוא קנה לי אופניים מקסימים (המתקפלים) והם גם קטנים יחסית ובלי רמה... נראה מתי אתפנה כדי להתחיל ללמוד

ס ת י ו 3

New member
אז זהו שהוא הציע ללמד אותי

אבל לי זה נראה משימה בלתי אפשרית
איזה פדיחה אם מישהו מהשכנים יראה אותי ברחוב מנסה ללמוד ו..רחמנא ליצלן... נופלת! נראה לי שצריך הרבה אומץ בגיל הזה לנסות ונראה לי שלי פשוט אין

הנה יש פה עוד אחת

גם בת 37 וקצת יותר מחצי וגם לא יודעת לרכוב על אופנים. כשהייתי בשרות לאומי הבנות האחרות ניסו ללמד אותי, אבל זה היה חסר סיכוי כי הרחובות היו תלולים והאופנים שעמדו לרשותינו היו קצת טרנטע. נפלתי לא מעט, השכנים הסתכלו בעניין ובסופו של דבר הרמתי ידיים. ליאור עוד חולם על טיול אופנים בהולנד ומקווה ללמד אותי את התורה ביום מן הימים. למה לא להיות אופטימית?

Navva

New member
קינינו לא מזמן ז"בגיל 5 וקצת

לגבי גודל / גובה, בחנות אופניים (ולא צעצועים) ייעצו לכם. הגובה של הכידון והכיסא ניתנים לשינוי. בגיל של המפלצות זה לא האופניים הקטנות ביותר. רק תהנו

קנינו ליומולדת 5

עם גלגלי עזר, כמובן. הגודל נבחר לפי מדידה בחנות. לצערי אנחנו לא יוצאים מספיק לרכב על האופניים ויש לשפר זאת בהקדם.

אנחנו רק לאחרונה נותנים לפשוש לצאת

עם האפניים לבד למי שזוכר אנו גרים באזור עם רחובות הולנדיים וחלק גדול מהחברים שלו גרים מסביב אז הוא יוצא איתם לרכב וזה אחרי שקיבלנו הרצאה על זה שאנו מביישים אותו בגלל שאנו לא סומכים עליו שהוא יזהר בכביש ושהוא כבר גדול ורוצה לצאת עם החברים שלו

גוליגל

New member
שאלה קשורה: ואם ההורים לא רוכבים?

לאיש ולי אין אופניים בכלל. אנחנו אמנם יודעים לרכב אבל אין ברשותנו אופניים, בין השאר כי חוץ מאשר בשביל הספורט (שאנחנו לא עושים), אין לנו לאן ובשביל מה לרכב. יש סיכוי שילד בן 3 שהוריו לא רוכבים, ירכב על אופניים? (יש לידנו פארק רחב ידיים ובו הזדמנויות רכיבה לרוב). ועוד שאלה, אם כבר השתרשרתי: מאיזה גיל אתן מתחילות עם ציוד הבטיחות לאופניים (קסדות, מגיני ברכיים וכל השאר).

קסדה מהיום הראשון!

לא יוצאים לרכב בלי קסדה גם מטר ליד הבית. זה חלק מכללי הבטיחות הבסיסיים וילדים מקבלים אותם בתור מובן מאליו. מגיני ברכיים לא קנינו.

למעלה