מועמדים לפיזיקה

istarione

New member
מועמדים לפיזיקה

אם יורשה לי לבקש. אפשר שכל המועמדים לפיזיקה ייצרו שרשור נחמד ובו ירשמו את מקום הרשמותם, תודה מראש. אני אתחיל : בן-גוריון טכניון תגידו חבר´ה יש למישהו מספרים על מספר המועמדים לפיסיקה השנה?

b i s c u i t

New member
בקשר למספרים...

אני לא יודעת מה הוא מספר המועמדים הכללי, אבל ידיד שלי לומד פיזיקה בטכניון (מתחיל סמסטר רביעי), ואם לשפוט ע"פ מה שהוא אומר, אז יש בפקולטה כ-4 עתודאים (והוא אחד מהם...)

D a n n y b o y

New member
שלום שלום!

גם אני מועמד לפיזיקה+מדמ"ח בבן גוריון בתור עדיפות ראשונה. ופיזיקה לבד בעדיפות שניה: בבן גוריון ובטכניון. נפגש שנה הבאה! איך קוראים לך? אני דניאל הורוויץ.

eitan007

New member
משהו ../images/Emo32.gif

הידוע לך כי שם המשפחה שלך מקורו ספרדי ולא אשכנזי ? אם אתה לא יודע זאת, אני יכול לספר כמה דברים לך בקשר למקורו.

LordR

New member
אני גם מועמד

אני מועמד לפיזיקה באוניברסיטה העברית בירושלים ממ, נראה לי אני היחיד :) למה אף אחד לא רוצה את זה? אם יש פה עוד מישהו שיודיע ומחר יש לי קינן שפי שיהיה לי בהצלחה

D a n n y b o y

New member
אני דוקא כן רוצה...

אבל אני גר בבאר שבע ויותר נוח לי ללמוד כאן (אני גם מקבל פטור משכר לימוד בבן גוריון, אז בכלל יותר נוח). אם אני אתקבל לתלפיות, אני יעבור לעברית... אגב, הרמה בירושלים במדעים המדוייקים גבוהה מאוד (לא כל כך קשור, אבל יש להם את הזכויות על כתביו של איינשטיין). קיצר, מקום טוב אבל לא הולכים ללמוד שם משתי סיבות עיקריות: 1. כי זה ירושלים והמצב הבטחוני די מרתיע אנשים. 2. הרבה עתודאים (לא רק) מעדיפים את ההנדסות, ובירושלים- אין. בהצלחה מחר!

uv1234

New member
"פסגות" גם נחשב?

אם כן, אז בטכניון ובאת"א. ובהצלחה לLordR במבדקים מחר...

Tech1001

New member
אני מועמד לפיזיקה

נרשמתי לטכניון עדיפות שנייה אצלי בכלל ביולוגיה מעניין אם זה יעלה את סף הקבלה לפיזיקה בצורה משמעותית, כי אני רואה שפיזיקה די עלתה בפופולריות שלה, אולי אפילו בצורה מדאיגה.

א ד מ ד ם

New member
אני מועמד

לפסיקה ולהנדסת אלקטרוניקה, למה כ"כ הרבה מועמדים לפיסיקה לבד?? אין ממש מה לעשות עם זה לפני תואר שני...אלא אם כן בא לכם להיות מורים לפיסיקה :)

Tech1001

New member
מה לעשות כפיזיקאי?

מה קרה לך? כעתודאי יהיה לי מה לעשות עם זה במשך 6 שנים. ואחרי זה - תואר שני. מורים לפיזיקה? לא. אם אתה טוב, אתה תשרוד כפיזיקאי עצמאי אפילו.

D a n n y b o y

New member
אז ככה...

מי שהולך ללמוד פיזיקה, עושה בגלל שהוא אוהב את זה. חוץ מזה, יש הרבה מה לעשות- אם הציונים שלך מספיק טובים, בצבא אתה בטח תקבל תפקיד מו"פ. סביר מאוד להניח שהציונים יהיו טובים מסיבה אחת פשוטה: כידוע, מספר הסטודנטים הלומדים פיזיקה קטן, ככה שיש יחס יותר אישי (אני לא ממציא, ככה אמרו לי סטודנטים לפזיקה) ויותר קל ללמוד. חוץ מזה, יהיה לך בסיס מדעי רחב ותמיד תוכל ללמוד עוד משהו (מדעי המחשב, הנדסת חשמל...וכו´), או להמשיך לתואר שני (לדעתי יהיה זמן לעשות את זה אפילו במהלך השרות הצבאי). אם אתה מפחד שתהיה מורה לפיזיקה בבית ספר לטיסה, הייתי מפסיק לדאוג. לדעתי, לא יציבו בן אדם שלא רוצה או מסוגל (במקרה שלי, אני חסר כשרון לגמרי כשהדבר מגיע לללמד אנשים אחרים) בתפקיד כזה. הדאגה היחידה שצריכה להיות לך היא שיציבו אותך בתור דני רופ הבא
.

למעלה