מועמדויות לגראמי

Juliann

New member
מועמדויות לגראמי

הוכרזו היום... חרא [מותר לכתוב את זה?] לדעתי. אבל קלי קלארקסון קיבלה מועמדות להופעה של זמרת או משהו כזה... :) אני מחרימה אותם! לא יודעת למה אנשים מחשיבים את הטקס הזה בכלל! מי שקובע מועמדויות ומי מנצח הם חבורת זקנים מעולם תעשיית המוזיקה שכבר ממזמן לא יודעים מהי דעת הקהל וגם אם כן היא לא מזיזה להם. דוגמא- שנה שעברה נורה ג'ונס 8 גראמיס! על מה?!?! על מה למען השם?! סינגל דפוק שאף אחד לא ידע על קיומו עד שהיא זכתה בטונות של גראמיס? די ! לא עוד! אני לא צופה יותר בטקס המעצבן הזה ושאת הדעות המטופשות שלהם יקחו אנשי "האקדמיה" למישהו שמזיז לו.

dor307

New member
קישור למי שרוצה לקרוא

אין לי כוח לתרגם.... אבל כרסטינה אגלריה נירא לי מובילה במעומדיות... גם לג'סטין. ביונסה. 50 סנט ,שון פול ואוונס יש הרבה בקיצור תקראו בקישור ולמדונה יש אחת... היום יצא הסינגל החדש שלה!!

ביונסה עם 6 מועמדויות וגם

BEYONCÉ, JAY-Z, OUTKAST, PHARRELL WILLIAMS EACH EARN SIX NOMINATIONS; MISSY ELLIOTT, EMINEM, EVANESCENCE, 50 CENT, CHAD HUGO, RICKY SKAGGS, JUSTIN TIMBERLAKE, LUTHER VANDROSS, WARREN ZEVON GARNER FIVE EACH

my josh

New member
איפה ישדרו את זה? בערוץ 3 בדרך כלל

שמים את זה לא?..? או באמטיוי?..! יוו הלוואי אמינם יזכההה

my josh

New member
נוו איפה ישדרו את זה ומתי??? מישהו

יודע?!? מקפיצההההההההההההההה

dor307

New member
כן

בערוץ שלוש אבל לא שידור ישיר!! אחרי כמה ימים הם ישדרו! אם את רוצ יש שידורים ישרים באינטרנט!

dor307

New member
50 סנט מגיעה לישראל!!

בגלל ריובק משהו.. השירוש היחידי שזה קצת קשור...

my josh

New member
זה לא בטוח מנסים להביא אותו אבל זה

ממש לא בטוח.. וזה קשור לכל דבר בפורום פתח על זה הודעה חדשה כי זה בטח מעניין הרבה..

dor307

New member
קישור למי שרוצה לקרוא בצורה יותר

מסודרת> ולנורה ג'ונס אין כל כך הרבה מעומדיות!! ויש לה כמה סינגלים פשוט לא שמעת עליהם!

my josh

New member
מה זה יש 104 מעמודיות!! זה יהיה 50

שעות או מה?..?? ומישהו כבר יכול להגיד ליאיפה ישדרו את זה ומתי?!..!

../images/Emo9.gif

למרות שרעיון מפחיד אותי.. אני חושבת שיש כמה קטגוריות שלא מקריאים...כי תמיד שיש פרסומות אז עושים מהר כזה
לא יודעת בעצם.

christinbal

New member
בטקסים כאלה עולים מגישים למועמדות (

נו אלו שמקריאים ת'מועמדים ואומרים מי ניצח) אחד אחרי השני ברצף ככה לא כמו באמ טי וי שיש קטעי מעבר רבים

my josh

New member
עדיין זה 104 מעמודיות... אחחחח ואיז

ה משעממות רק אולי 20 מעניינות (אותי לפחות...)

dor307

New member
הטקס עצמו מתחיל באיזה 4 אצלם

ועוד ה"כוכבים" הגדולים לא מגעים עש שעתיים לפני הסוף! ואל תדאגי לא משדרים לך הכל!!

christinbal

New member
מותק נורה ג'ונס מאוווווווווווד הצלי

חה באמריקה אל תדברי בלי לדעת... והסינגל שהיא הוציאה היה ממש יפה את סתם עיוורת משנאה והם לא קובעים מי לוקח מה סתם, אז מי שאת רוצה לא מנצח אז מה??

למעלה