מועמדויות לאמי

ataliani

New member
מועמדויות לאמי

יו מועמד לשחקן ראשי בסדרת דרמה. הסדרה עצמה מועמדת כמובן לסדרת הדרמה הטובה ביותר, ודיוויד מורס מועמד על תפקיד אורח הכי טוב על גילומו את טריטר. כל זה טוב ויפה,אבל אני קצת מאוכזבת שהסדרה לא מועמדת בקטגוריית הכתיבה (כי הכתיבה של הסדרה הזו היא לא פחות מגאונית) ושקת'רין וויניק לא מועמדת לשחקנית אורחת טובה ביותר (one day one room). אם יו לא זוכה השנה אני הולכת לשם ועושה סקנדל! הרי ברור שהוא השחקן הכי טוב מכל המועמדים שם (כי הוא זה שקיבל השנה גם גלובוס זהב וגם SAG והם לא) אז אם הוא לא ייזכה זה סתם עניין של פוליטיקה וזה ממש מגעיל. הם בטח ייתנו לגנדולפיני כי הסופרנוס נגמרים, וזה גם יהיה די מלוכלך בהתחשב בזה שיו שחקן הרבה הרבה יותר טוב ממנו. בקיצור, נקווה שיהיה טוב. זה יהיה גם ראיון טוב למועד למפגש שדיברנו עליו - נוכל לראות את האמי ביחד ולעודד...

YaEl 15

New member
שימחת אותי ../images/Emo13.gif

איזה יופי ! מתי האמי ישודר ?

סלוניק

New member
מי מתחרה איתו בקטגוריה?

בשנה שעברה הסדרה והצוות הפסידו בצדק לעונה מצויינת של 24, השנה אני לא מצליח לחשוב על מועמדות טובה יותר (לא שהעונה השלישית הייתה אדירה כל כך).

ataliani

New member
אני חוששת שהפוליטיקה תנצח

והם יתנו לסופרנוס רק בגלל שזו העונה האחרונה שלהם. זה יהיה צפוי אך מאוד מאוד לא הוגן!

אממ...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני חשבתי שהמפגש יהיה במקום ציבורי.... לא....? אם לצפות בפרק, אז זה מפגש ביתי...>< באוגוסט זה יהיה נחמד גם...איפהשהו בת"א...

למעלה