מועמדויות לאמי 2006

guysahaf

New member
מועמדויות לאמי 2006

ורוניקה לא מועמדת אפילו לאמי 1 נידח כמו עריכה או משהו. שום דבר. גם בנות גילמור זוכה להתעלמות הרגילה, ולורן גרהאם לא זכתה לשום מועמדות. ההפתעה היא כמה פרסים נידחים לאבודים ועקרות בית - אבל שום דבר רציני. רק שחקנים אורחים ועריכה ושטויות כאלה. לפחות מלקולם באמצע וסקראבס זכו להכרה... אבל כל מי שאהב את באפי בזמנה יודע שבחיים ורוניקה לא תזכה באמי :\

orale12345

New member
קריסטן קיבלה מועמדות?

הודיעו על המועמדיות לפני כמה שעות! היא קיבלה בסוף או לא?

orale12345

New member
אאוף!!!!!!!!

מפגרים!!!!!!! רגע אז מי קיבל מועמדיות לסדרה ושחקנים? פתחתי הודעה למעלה כי לא ראיתי את זאת דרך עגב!

gs4ever

New member
חבל !! אבל לא נורא

נכון שזה מעליב ופוגע כי אין שופ סיבה נראת לעין להתעלמות הפושעת . אבל היא זוכה להערכה בקהל ועקיר שאנחנו אוהבים אותה ונותנים לה פרסים ואני חושבת שאהבת המעריצים שווה יותר מכל טקס פלצני כמו אמי שחבורת זקנים מושחתים יושבים בראש הוועדה רוצים להתעלם ! שיהייה לבריאות זה רק גורם לי לאהוב את הסדרה יותר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TeaBag

New member
מוכיח דבר אחד.

עד כמה הטקס הזה טפשי ולא חשוב. לא יודעים לזהות זהב כשהם רואים אחד.

LemonLimeLilach

New member
זה ברור שורוניקה מארס לא תזכה בחיים

וגם לא תהיה מועמדת מבחינת הטקסים השונים זאת סדרת נוער ולכן היא לא תקבל לעולם את ההכרה שמגיעה לה וככה גם לורן גרהאם שהיא בהחלט מדהימה ועוד רבים וטובים הכי חבל לי על אליאס שלא קיבלה מועמדות רצינית כי זאת הייתה העונה האחרונה, אבל oh well

orale12345

New member
מה זה הטקס הכי דפוק ....

אף אחת מתוכניות הגדולות לא קילב מועמדות חוץ מהאנטומיה של גרי! לא אבודים לא DHW לא נמלטים?? כאילו האנשים שמתחליטים מי יקבל מועמדות בכלל רואים טלוויזה?? כאילו באמת? בגלל זה אני יותר אוהבת גלובוס הזה הם יותר קלילים שמה ונותנים לתוכניות נוער, הם יותר הוגנים.

sweet shir

New member
לא נכון.. האוס קיבל.. וממש ממש מגיע

להם! יותר מורוניקה לדעתי. ואני אוהבת את 2 הדרות באותה רמה. פשוט האוס יותר.. אממ פשוט יותר. אולי כי התסריט יותר מורכב? לא יודעת.
אבל מה חרא, יו לאורי לא קיבל על שחקן!

orale12345

New member
הוס לא נחשבים גדולה...

אני מתכוננת אף סדרה גדולה לא קיבלה מועמדיות עיקריות לא עקרות בית נואשות לא אבודים לא נמלטים אף אחד מהCSI רק האנטומיה של גרי ו24

gs4ever

New member
שאלה !!

יש לי שאלה היא הייתה מועמדת פעם לגלובוס הזהב ?

orale12345

New member
לא

אבל גלובוס הזהב נוטים לתת מועמדיות גם לתוכניות נוער- קרי ראסל AKA פליסטי זכתה.

sweet shir

New member
אוקי.. את אמרת עכשיו את הדבר הכי

מפגר ששמעתי בחיים שלי...
חמודה שלי, האוס זאת הסדרה מס' 2 עם הכי הרבה רייטינג [אחרי אמריקן איידול] בכל ארה"ב.

orale12345

New member
כי הם אחרי אמריקן אידול!!

טוב לא משנה עדיין חצי מהתוכניות הגדולות לא קבלו מועמדיות!

gs4ever

New member
את ממש לא צודקת

מבחינת רייטינג הסידרה הזוכה היא CSI שמאז שהיא עלתה לאוויר היא במקום הראשון תמיד אף אחד לא מצליח להזיז אותה מהצמרת . והשנה גרייס אנטומי עקפה את DHW והאוס בראש אבל ממש לא מקום ראשון

sweet shir

New member
כי האוס עכשיו לא משודר בארה"ב.

אבל שהסדרה הייתה משודרת היא הייתה מקום שני.

gs4ever

New member
בדבר אחד את צודרת

מי שקיבל מומעדויות זה ממש לא מעניין זה הולך להיות טקס ממש משעמם אני לא מקירה 1/3 מהדרות ובאמת הבית הלבן עדיין קיבלו מועמדות???!!! אני ממש לא מבינה את האמריקאים איכס!!!!! ויו לורי לא קיבל מועמדות זה פשוט פשע !!!

למעלה