מועד שומה מובארק

shirinak

New member
מועד שומה מובארק

חג שמח לכולם איך עובר עליכם החג י יש תוכנית לרוז באז בפארק.? שואלת את אדון פארוויז או נייה למרות שיש לנו כמה ימים עד אז

ritosh

New member
חג שמח פרויז חאן../images/Emo20.gif

מתי איך כמה ולמה?
האם יתקיים "רוזה באג" השנה? יש התארגנות מסודרת? מישהוא מופיע?

פרויז1

New member
shirinak ritosh וכל השאר :

רוצים להיפגש בפארק הלאומי ביום באע' -יום חמישי ? אני ביום חופש. ואם לא יהיו הפתעות, אהיה בפארק הלאומי כל היום.

shirinak

New member
גם אנחנו

גם אני וכל המשפחה נבוא בלי נדר. באומיד חודה אישאלה נראה אותכם .

פרויז1

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifיאללה ! מי עוד ../images/Emo35.gif../images/Emo124.gif../images/Emo39.gif

נצטרך לקבוע מקום ידוע. בינתיים תיהנו מהופעות של ריטה חנום, היא גם נפתחת ומדברת. סינתיים שבת שלום ומועדים לשמחה

מלכה411

New member
חג ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifשמח לכולכם

יהי רצון ש ה מכות ישארו ב
בהגדה שהמרור ישאר על השולחן ושכול יום נמצא אפיקומן

פרויז1

New member
ושכל יום נאכל ע'ורמה סבזי

ומיני מאכלים פרסיים נהדרים, וגם פאלודה וגלידה פרסית, שהחרוסת תישאר סמל הסטורי שרק יזכיר את עברם של אבותינו במצרים כדי שנשווה ונראה את הטוב, ויהיה טוב, נעים ונהדר לכולנו. כולם מאזינים לרדיו פרסי ??? שירים יפים! מועדים לשמחה !

מלכה411

New member
פרויז ג'אני../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

אחיריך כולם לפרק לאומי זה באמת יום מיוחד
כי מחפסים שידוכים

פרויז1

New member
יללה../images/Emo70.gif ביום חמישי לפארק הלאומי../images/Emo70.gif

צריכים לקבוע נקודת מפגש או להחליף מספרי טלפונים סלולריים.

shlomo10

New member
נפגשתם?

איך לא שמתי לב להודעה הזו קודם, בסופו של יום המשפחה שלי החליטה שהולכים לפארק הירקון כי חשבו שאין מוזיקה בלאומי, איך היה? היו החבר'ה? , היתה מוזיקה? היה שמח? שתהיה לכולם שבת שלום שלמה

פרויז1

New member
אני הייתי עם הילדים,

כמות הגונה של בשרים ובקבוק יין אדום יבש. היו תקליטים, היה שמח. פעמיים/שלוש היו זרזיפי גשם לדקה אחת/שתיים אבל לא היווה מטרד. היתה רוח טובה שהבעירה יפה את המנגל, ונאלצתי מדי פעם לשפוך מים על הגחלים הבוערות כדי "להנמיך" את האש. לא םגשתי חברים/ות מהפורום, כי לא זיהיתי איש/ה מהם. אולי פספוס, אולי כל אחד העדיף את מסגרותיו השגרתיות - לא יודע. על כל פנים, הצעתי למסור את הנייד שלי/לקבל נייד - לא קידמה אותנו למפגש. העיקר שהיו שם ונהנו בחיק המשפחות. אני פגשתי חברים, משפחה, אנשי הארועים השבועיים, שכנים מימים ימימה ועוד. גם היין האדום יבש היה נהדר. שבת שלום!

niya

New member
../images/Emo4.gifסליחה על הבורות אבל...

מה זה הפארק? אתם מתכוונים לפארק הירקון?

mbar30

New member
הוא מדבר על הפארק הלאומי ברמת גן

יש שם משטחי דשא לנוחיות כל איראני שמכבד את עצמו זה נועד בעיקר כדי לראות ולהתראות עם חברים בני משפחה יקרים שלא רואים אותם הרבה ... זה נועד גם כדי שבחורות או בחורים מהעדה המופלאה יכירו ימצאו חן ויחזרו אחד אחרי השני.... מאוד חביב ויש שם מוסיקה בפרסית חינם לכל דורש

niya

New member
אבל...../images/Emo8.gif

אם הגן הלאומי הוא ברמת-בגדד, איך הוא מיועד לבני/בנות העדה הפרסית

mbar30

New member
חג שמח לכל אנשי הפורום המקסימים

מאחלת לכם חודש טוב ומלא הפתעות טובות

למעלה