כמה נקודות
קודם כל, אני חושב שאפטר-קייר זה חלק חשוב בסשן, כך שהסשן מסתיים מייד אחרי אפטר-קייר.
כמובן נשאלת השאלה מתי עושים אפטר-קייר- והתשובה (שוב, לדעתי) היא כשצריך (אחד הצדדים רצה להפסיק, או שהחבלים התהדקו מדי), או כשמיציתם את התנוחה (בכל זאת, אחרי 5 שעות באותה תנוחה רוצים לגוון). אני מניח שיש תנוחות שצריך לשחרר אחרי זמן מסויים, או כשמאבדים תחושה (אני לא מכיר את כללי הבטיחות בנושא, אבל חושב שצריך לפחות סבב קצר של אפטר-קייר).
עם זאת, אחרי אפטר-קייר, אם יש לצדדים כוח, אפשר לעבור לתנוחה אחרת ולהמשיך בסשן (ואם אין כוח, אז כמו שחניתה כתבה, "אני עוד לא סיימתי איתך" וכד' יכול לתת זריקת אנרגיה...).
ובקשר לשאלות הספציפיות יותר-
אם תחושת הבטן אומרת שצריך לסיים, כנראה שזה נכון. תחושות בטן מושפעות מסימנים שאנחנו קולטים באופן לא מודע (גם על עצמנו וגם על הצד השני), ואם יש סימנים שכדאי לעצור אז עדיף שלא לקחת סיכון (אולי אם אתה יותר מנוסה, אתה יודע להעריך את הסיכון באופן מודע. מצד שני, אם אתה מנוסה, אתה כבר צריך לדעת יותר טוב ממני).
אם הסתיים התכנון, אתה יכול לאלתר. סקס ושליטה לא חייבים להיות מתוכננים. אם אין לך רעיון להמשיך, גם לא חייבים להמשיך.
גם כשאחרון המשתתפים מגיע לאורגזמה, אפשר לנוח קצת (ונשים לא תמיד צריכות אפילו את זה) ולהמשיך (בזמן שנחים, אפשר להתמקד בצד השני). מצד שני, יכולים להיות סשנים שאחד המשתתפים לא מגיע לאורגזמה. זה יכול להיות כחלק ממניעת אורגזמה ע"י השולט (אוי ואבוי לך אם את גומרת), או שפשוט זה לא הפוקוס של הסשן (אמנם אני לא הראשון שהעלה את הרעיון של meatless monday, אבל אולי גם spanking wednsday יכול לתפוש. ואולי לא.).
בכל מקרה, אני מניח שעדיף לסיים מוקדם (ולהתחיל לצפות לסשן הבא כבר מעכשיו) מאשר מאוחר מדי (ולהשאר עם טעם רע בפה. או שיהיה קשה לשבת מחר במשרד
). אני חושב על זה כמו בלאק ג'ק, רק שעם הנסיון אתה לומד לבחור את הקלפים שלך.
דבר נוסף, קראתי פה המלצות ששולט מתחיל יעשה בד"כ סשנים קצרים יחסית. שולט מנוסה יפתח סגנון אישי, שיכול להיות עם סשנים קצרים, ארוכים או שילוב כלשהו.