מועד סיום הסשן

danaob3

New member
מועד סיום הסשן

שלום חברים,
האם יש לכם טיפים מתי מגיע המועד לסיים סשן? תחושת בטן? סיום התכנון? הרגע בו אחרון המשתמשים מגיע לאורגזמה? מתי זה מוקדם מידי? מתי מאוחר מידי?

המון תודה מראש!

אענה לך כמי שלא אוהבת את המונח סשן:

סשן זאת רק מילה. סמנטיקה ותו לא.
לדעתי - סקס הוא סקס הוא סקס, בין אם הוא בדס"מי או לא, וכשהוא נגמר - הוא נגמר.
אין לזה חוקים וזה לא שחור ולבן. לדעתי זה מהדברים האלה שהם לא משהו מוגדר, אבל כשהוא שם מזהים אותו.
כמו בסקס - כשנמאס נמאס. בעצם, רגע, לא קרה לי כזה דבר... אז רק... כשנגמר הזמן וצריך ללכת - לעבודה, לאכול, לישון, להחזיר את המפתח, האורחים מגיעים, וכן הלאה

סתם, אני צוחקת. אבל אני חושבת שהבנת את הכוונה שלי.
ברר שהכי כייף זה כשהצד השולט מחליט (דמייני כמה מחרמן זה לשמוע אותו אומר "אני עוד לא סיימתי איתך..." ואז נותן לך איזו הוראה מטריפה כמו "על הברכיים" או "על הבטן" או מעיף אותך על המיטה, ויורד למטה ו...), אבל זה לא פוסל את האפשרות שלך לגרות אותו להמשיך אם נראה לך שהוא סיים ולך מתחשק עוד, או לחלופין את זכותך להשתמש במילת בטחון ו/או לבקש רשות לעשות הפסקה/לעצור.

qwertyu124

New member
כמה נקודות

קודם כל, אני חושב שאפטר-קייר זה חלק חשוב בסשן, כך שהסשן מסתיים מייד אחרי אפטר-קייר.

כמובן נשאלת השאלה מתי עושים אפטר-קייר- והתשובה (שוב, לדעתי) היא כשצריך (אחד הצדדים רצה להפסיק, או שהחבלים התהדקו מדי), או כשמיציתם את התנוחה (בכל זאת, אחרי 5 שעות באותה תנוחה רוצים לגוון). אני מניח שיש תנוחות שצריך לשחרר אחרי זמן מסויים, או כשמאבדים תחושה (אני לא מכיר את כללי הבטיחות בנושא, אבל חושב שצריך לפחות סבב קצר של אפטר-קייר).

עם זאת, אחרי אפטר-קייר, אם יש לצדדים כוח, אפשר לעבור לתנוחה אחרת ולהמשיך בסשן (ואם אין כוח, אז כמו שחניתה כתבה, "אני עוד לא סיימתי איתך" וכד' יכול לתת זריקת אנרגיה...).

ובקשר לשאלות הספציפיות יותר-
אם תחושת הבטן אומרת שצריך לסיים, כנראה שזה נכון. תחושות בטן מושפעות מסימנים שאנחנו קולטים באופן לא מודע (גם על עצמנו וגם על הצד השני), ואם יש סימנים שכדאי לעצור אז עדיף שלא לקחת סיכון (אולי אם אתה יותר מנוסה, אתה יודע להעריך את הסיכון באופן מודע. מצד שני, אם אתה מנוסה, אתה כבר צריך לדעת יותר טוב ממני).
אם הסתיים התכנון, אתה יכול לאלתר. סקס ושליטה לא חייבים להיות מתוכננים. אם אין לך רעיון להמשיך, גם לא חייבים להמשיך.
גם כשאחרון המשתתפים מגיע לאורגזמה, אפשר לנוח קצת (ונשים לא תמיד צריכות אפילו את זה) ולהמשיך (בזמן שנחים, אפשר להתמקד בצד השני). מצד שני, יכולים להיות סשנים שאחד המשתתפים לא מגיע לאורגזמה. זה יכול להיות כחלק ממניעת אורגזמה ע"י השולט (אוי ואבוי לך אם את גומרת), או שפשוט זה לא הפוקוס של הסשן (אמנם אני לא הראשון שהעלה את הרעיון של meatless monday, אבל אולי גם spanking wednsday יכול לתפוש. ואולי לא.).
בכל מקרה, אני מניח שעדיף לסיים מוקדם (ולהתחיל לצפות לסשן הבא כבר מעכשיו) מאשר מאוחר מדי (ולהשאר עם טעם רע בפה. או שיהיה קשה לשבת מחר במשרד
). אני חושב על זה כמו בלאק ג'ק, רק שעם הנסיון אתה לומד לבחור את הקלפים שלך.

דבר נוסף, קראתי פה המלצות ששולט מתחיל יעשה בד"כ סשנים קצרים יחסית. שולט מנוסה יפתח סגנון אישי, שיכול להיות עם סשנים קצרים, ארוכים או שילוב כלשהו.

UltraL

New member
היתכן שאני אסכים אתך הפעם?

מתי שהזמן של הצימר נגמר?

UltraL

New member
בין תכנון לגמישות למיקסום הזמן שברשותנו

אם נניח אני נפגש אם נשלטת פעם בשבוע אזי שאני נרצה למצות
את הכמה שעות שברשותנו עד תום, לאו דווקא בפעילות אקטיבית כל השמן,
יכול להיות שלקרת הסוף רק נשכב וננוח ונדבר.

התכנון זה כל הדברים שאדון תכנן לעשות.
הגמישות זה להתחשב בנשלטת אם לא ניתן לבצע הכל כי היא גמורה
או צריכה הפסקה.

לולה 123

New member
הרי ידוע לכל אחד

שכמו כל דבר בצה"ל , זמן הסשן מתחלק ל 3 חלקים :
החלק הראשון : 11 דקות ו 23 שניות - לפור פליי
החלק השני : 27 דקות ו-3 שניות - להצלפות . מתוכן 17 דקות ו-5 שניות לחימום + 5 דקות ו-19 שניות (ולא שניה אחת יותר!) לחלק הקשה של ההצלפות.
ניתן לשלב בחלק זה השפלות , שליטה מנטאלית וכל מרכיב אחר ובתנאי שלא יארך יותר מ-3 דקות ו 57 שניות רצוף או לסרוגין.
החלק השלישי : 7 דקות ו-32 שניות (לא שניה פחות ולא שניה יותר!) - אפטרקייר.
בין החלק השני והחלק השלישי יכול שיהיה גם קטע מעבר של סקס . לא חובה שיהיה אבל אם מתקיים חובה שיארך לא יותר מ-דקה ו22 שניות.

זמן התקן הזה אושר בועדה הבינלאומית וחובה לקיים אותו אחרת הסשן לא יהיה תיקני.

UltraL

New member
האם התקן כולל מקלחת

כי אם כוללים מקלחת לפני / אחרי , הרי שאפשר לעגל שעה.

אז מה קורה לשולט שמרבה לעסוק בסקס ואחרי חלק ה "ריכוך"
הוא שוכח את הכללים וניכנס לאיזה חלק של סקס של 30ד'?
הקהל הבדסמי הקדוש מוציא עליו קללה בדסמית והוא מוכרז ונילי?

אני גם תוהה אם התקן הוא של אגודת המלכות , לפי קוצר הזמן שמוקדש לסקס...

Maya12007

New member
יש לך טעות

בחלק השני זה 27 דקות ו5 דקות להצלפות
תדייקי פעם הבאה. זה חייב להיות בדיוק לפי התקן שציינת

OPPRESSOR

New member
תביני יקירה...

יש דברים שאי-אפשר ללמוד בהתכתבות: שחיה, קרטה ו...BDSM

UltraL

New member
אפשר ב Play Station ?

היה משהוא שלא הבנתי במדריך למשתמש בתוכנת BDSM 101:
באיזה קצה של השוט מכים את המפלצת? או שהתבלבתי עם WOW?

A לוןA

New member
פשוט

בדיוק 15 דקות לפני שמיצית.

וברצינות:
מצד אחד מסיימים כמו שמסיימים כל סקס- כשמתעייפים, ממצים, וכו'
מצד שני- חשוב מאוד לזכור (ביחוד מהצד השולט) לשים לב למה קורה עם הצד השני. לא להעמיס יותר מדי
וחשוב מאוד להשאיר מספיק כוחות ואנרגיות לאפטר קייר, לדיבור אח"כ, לתקשורת, לליטוף, חיבוק.
זה לא פחות חשוב מהסשן עצמו.

למעלה