מועדפת?

אריאן87

New member
מועדפת?

הציעו לי לעבוד במלון ליד הבית שלי, במלצרות..העבודה היא כמובן מועדפת.. עד עכשיו היה לי קשה למצוא משהו נורמלי, כי כל העבודות דרשו התחייבות של שנה בערך..ואת זה אני לא יכולה לתת כי יש לי פסיכומטרי השנה.. אז הציעו לי את העבודה במלון. ובעיקרון התקבלתי
. מה שמשמח אותי זה שעבודה נגמרת בערך במועד שבו אני מתחילה פסיכומטרי, ככה שאני אוכל לשבת ולחרוש במשך כל הפסיכומטרי, ולא לדאוג בקשר לכסף
העניין הוא שאני אוטוטו מתחילה קורס של שיפור בגרות במתמטיקה ל-4 יח"ל..אני אמורה לעבוד 5 משמרות בשבוע במלון, כולל סופ"שים מדי פעם.. אז רציתי להתעייץ אתכם..אני חושבת שמועדפת זה מה שהכי מתאים לי כרגע, אבל בקשר ללימודים..אני לומדת פעמיים-שלוש בשבוע, ואני די חרשנית, אבל עדיין אני משום מה חוששת שתהיה לי בעיה, אין לי שום הסבר לזה.. אתם חושבים שיש לי ממה לחשוב? או שאני מגזימה?

זה מאוד תלוי בבנאדם

אני אישית עובדת יותר טוב ויותר מהר תחת לחץ - זתומרת שאין זמן אני מספיקה יותר. ככה עשיתי את השיפור במתמטיקה עם 4-5 משמרות בשבוע (ושיפרתי ל-5). את צריכה לחשוב מה מתאים לך - אם את מסוגלת להתמודד עם מגבלת הזמן או לא? מאוד יכול להיות שתמצאי עבודה כמלצרית במסעדה או פאב שדורשים פחות משמרות במהלך השבוע - אומנם לא מועדפת אבל יסתדר לך יותר. אם אין התחייבות לעבודה את מקסימום יכולה להתחיל, לראות שלא הולך, להתפטר ולחפש עבודה כמו שאמרתי במסעדה או פאב שדורשים ממך פחות...

אריאן87

New member
את צודקת../images/Emo13.gif

החלטתי ללכת על זה, איכשהו אני מרגישה שזה מה שהכי מתאים לי כרגע
..מקווה שהכל יילך סבבה

למעלה