מועדמים לטקס ה-EMA מיוז, היום, בשעה 19:00, MTV2 תראו
פ פונצית גירל האמיתית New member 13/11/04 #2 יאי, לפחות את זה לא פיספסתי. היה נחמד, ראיתי כמה קליפים שלא יצא לי לראות בעבר, וכמה קליפים שמזמן לא ראיתי. חבל שלא שמו את סאנבורן. וזאת רק אני או שמת'יו שבר את מהירות הקול כשהוא דיבר בראיון? דאמט, בקושי הצלחתי להבין מילה!!!
יאי, לפחות את זה לא פיספסתי. היה נחמד, ראיתי כמה קליפים שלא יצא לי לראות בעבר, וכמה קליפים שמזמן לא ראיתי. חבל שלא שמו את סאנבורן. וזאת רק אני או שמת'יו שבר את מהירות הקול כשהוא דיבר בראיון? דאמט, בקושי הצלחתי להבין מילה!!!
N NiKi†a New member 13/11/04 #3 אפעם לא מבינים מה הוא אומר ../images/Emo13.gif והיה יפה ^_^ המון קליפים!
F Franz Ferdinand New member 13/11/04 #4 כן... באמת היה יפה!!! ומעריצי מיוז אהובים שלי! אל תשכחו להצביע בשביל מיוז בקטגוריות "האלטרנטיב הטוב ביותר" ו"הטוב ביותר של UK ואירלנד"!!!
כן... באמת היה יפה!!! ומעריצי מיוז אהובים שלי! אל תשכחו להצביע בשביל מיוז בקטגוריות "האלטרנטיב הטוב ביותר" ו"הטוב ביותר של UK ואירלנד"!!!
L L A D Y B U G 2 New member 14/11/04 #6 ../images/Emo93.gif פיספסתי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif יש מצב לשידור חוזר.....או משהו באינטרנט???
../images/Emo93.gif פיספסתי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif יש מצב לשידור חוזר.....או משהו באינטרנט???
F FreeLanceR2 New member 15/11/04 #12 אוי נכון../images/Emo4.gif פשוט היה רצף של שלושה שירים של מיוז אז חשבתי שהם הקדימו בשעה.