מועדים לשמחה !

מועדים לשמחה !

יש לי בעיה עם חב"ד אבל מתי שאני מגיעה לטבריה אז אני מאד נהנת שם מהבית חב"ד ומהכנסת האורחים שם והלוואי שכל הבתי חב"ד בעולם התנהגו כמוהם ישר כוח לרב טורקוב בית חב"ד טבריה ולכל המסייעים שלו חג שמח

המסמר 3

New member
קטע מוכר...

זה בסדר...זה קטע שמגיע להרבה צעירים וצעירות במשך תקופת ההתבגרות... לפי סגנון הכתיבה שלך אני משער שאת דיי צעירה , גם לי יש בעיות עם חב"ד בכל מיני ענינים אך הגעתי להבנה שאין משהו יותר טוב עם כל המעלות והחסרונות . פשוט קחי את הזמן ותתחילי להבין שאין מושלם בחיים וכשם שיש בחב"ד כמה וכמה חסרונות , גם במקומות האחרים יש חסרונות (ולדעתי הרבה יותר) הרבי אמר כמה וכמה פעמים שצריך לקחת מכל מקום את הדברים החיובים...אם נסתכל על הצד השלילי שיש בכל דבר לא נגיע רחוק (או שנגיע יותר מידי רחוק). כשם שאת תשתדלי לא לחפש אצל בעליך לעתיד את החסרונות (ואני מקווה שכך..) כך אני ממליץ לך לא לחפש חסרונות, כי לא חסר כאלו בכל מקום . פשוא להתמקד על הצדדים החיובים ויש הרבה רק צריך לדעת להסתכל ולהבין כל דבר בפרופורציה נכונה ובריאה

ממתי אתה כותב פה בפורום???

טוב לדעת מצד שני שאתה נכנס לפה מדי פעם

המסמר 3

New member
למען האמת...

למען האמת אני כמעט ולא כותב בפורומים מכיון שאין לי הרבה זמן לזה, ולפורום הזה הגעתי דרך איזה הילי אחת ששלחה לי לינק.. ואווו..יבש פה.. הערה קטנה לאדון "מחשבות": אין לי מושג מאיפה אתה מביא את הסטטיסטיקה הזאת , אך הרשה לי ללמדך: המחלת נפש ההכי נפוצה בעולם היא סכיזופרניה. שכיחות המחלה בקרב האוכלוסיה נעה בין 1% ל 1.5% , גם אם תוסיף את כל מחלות הנפש לכל סוגיהם וענפיהם לא תגיע ליותר מ5% . אם אתה מנסה להרשים אנשים עם משפטים מדוקלמים תנסה רק להיצמד למציאות..(זה יעזור לך הרבה בחיים)

למעלה