מועדוני רוכבים

itayvilner

New member
מועדוני רוכבים

בוקר טוב! אילו מועדוני רוכבים קיימים בארץ? אני מחפש חברה טובים לטיולים רגועים (!!) בשישי - שבת. מישהו מאורגן בקבוצה כזו או מחפש לארגן קבוצה כזו ? אשמח... איתי.

ב ו Z י

New member
בטיולי הפרלמנט יש לנקוט משנה זהירות על מנת

לא להרדם באמצע הרכיבה.

iec

New member
זאת ועוד....צריך לזכור טוב טוב שאם נגרמת

חלילה תאונה לאחד החברים..יש לזכור לומר "לא ראיתי לא שמעתי...תסתדר לבד"
מועדון של *חארות.
*רובם...לא כולם.

אהוד א1

New member
אתה בטוח שאתה מדבר על הפרלמנט ולא על המועדון?

לדעתי אתה מתבלבל. במידה ואני צודק - הסיבה שאותו רוכב תקוע הושאר לבדו היתה לגמרי מוצדקת (הבחור חסך 20 ש"ח של ביטוח גרירה והושאר לחכות לבד לחילוץ, משהו שהוא יכל למנוע לולא היה קמצן. החלטה נבונה ונכונה של מוביל הטיול).

פרארי1

New member
אני חושב שהוא מדבר על תאונה מסויימת

שכן קרתה בפרלמנט. למיטב ידיעתי, הרוכב הפוגע השתתף רק באותו טיול בו זה קרה, זה רחוק מאד מלאפיין את המועדון ואת חבריו.

hashmzeg

New member
אתה טועה וההוא מעליך מטעה.

מעולם לא הושאר רוכב שהצטרף לטיול הפרלמנט בודד ונטוש היכן שהוא. לעולם לא נשאיר רוכב תקוע מכל סיבה שהיא ללא מענה או סידור לחילוץ. אין מצב שמועדון רוכבי הפרלמנט יוצא לטיול ללא גרר ובשעת הצורך (ריבוי משתתפים) מפעילים 2 רכבי גרר. מועדון רוכבי הפרלמנט מזמין כל רוכב דו'ג באשר הוא ללא כל מחויבות או רישום מקדים או התנייה לחברות. מועדון רוכבי הפרלמנט מוציא טיולים אחת לחודש או יותר ברמה איכותית, הן בתוכן הטיול והווית הרכיבה. זהו מועדון רוכבות ורוכבי אופנועים וקטנועים המשלב את אהבת הרכיבה עם אהבת ארץ ישראל ומורשתה המאחד רוכבים ורוכבות מכל הגילאים ומכל רחבי המדינה המחנך לרכיבה אחראית ובטוחה המוקיר את תולדות האופנוענות והאספנות. ברוך הבא "חש מזג" יענקלה וינטרוב

פרארי1

New member
לא אמרתי שהושאר רוכב ללא פתרון

מה שאמרתי הוא שהייתה תאונה בה נפגע רוכב אחד והרוכב השני, שכנראה היה אחראי לפגיעה, התנער מאחריות וסרב להפעיל פוליסת ביטוח צד ג'. הרוכב שנפגע פונה ואופנועו נגרר, לא היה כל דופי בהתנהלות הפרלמנט.

AVNER XR

New member
פרארי אהוד צודק זה לא קרה בפרלמנט,מפני

שחש מזג בחיים לא יעשה כזה דבר. זה קרה במועדון והם צודקים הבחור לא שילם גרירה,למה שיגררו אותו כשנתקע?חסך 20 שקל זבש"ו.

פרארי1

New member
מדובר על תאונות שונות

למיטב זכרוני, אתה היית בטיול בו ארעה התאונה עליה אני מדבר וכתבתי במפורש שהרוכב (אותו אתה מכיר מצויין) טופל על ידי הפרלמנט. לא מבין איך זה עדיין לא ברור, אולי אני צריך ללכת לקורס ניסוח...

AVNER XR

New member
לא הייתי באותו טיול מדובר,וכאחד שמכיר היטב

אתה הרי יודע לא?הם לא יעשו כדבר הזה לעולם,עשרות טיולים רכבתי איתם והמון חברה שנתקעו הועלו אחר כבוד על הגרר וחולצו. יכול להיות ,שוב לא יודע מה קרה באותו טיול,אבל טעות אחת גם אם היתה לאורך עשרות טיולים לא מוריד מגדולתו של מועדון הפרלמנט.

iec

New member
התאור שלך נכון אך לא שלם...לאחר התאונה

אף "חבר" ממועדון הפרלמנט שראה את התאונה לא רצה להיות עד ..האשם הלך הביתה כאילו כלום לא קרה... והקורבן קיבל צינור 2 צול מכל הכיוונים. פרלמנט של שפנים.
(למרות שזה אייקון של ארנבים)

rusti james

New member
טול קורה מבין עיניך.

גמאני זוכר את הסיפור. ומי שבאמת רוצה למצוא- זה בארכיונים של הפורומים השונים. הונדה כחול זה היה, לא? חשמזג, את מה שהיה אי אפשר לשנות ע"י סימני קריאה ו
. אולי לא כל הפרלמנט, אבל לפחות אחד מכם יצא חומוס.

iec

New member
על מה אתה מתרגז? שיש בפרלמנט חרא של אנשים???

זב חוטם עלק...
תתמודד עם העובדה...לרוכב ותיק מאצלכם נגרמה תאונה שלא באשמתו-אלא באשמת רוכב אחר...ו"חברי" הפרלמנט התנערו..."לא ראינו לא שמענו".... השם פרלמנט מתאים לכם כי אתם כמו הפרלמנט שלנו בירושלים....
*שלא תהיה טעות,וגם כתבתי למעלה,לא כולם חארות בפרלמנט.

bacal

New member
שניים שאני מכיר

1. מועדון האופנועים מקיים טיול רגועים אחת לחודש, אתה יכול למצוא על כך פרטים באתר המועדון. 2. תקנה סוזוקי בורגמן ותצטרף למועדון, המון פעילויות, הכל ברגוע!

למעלה