מועדונים באילת

מועדונים באילת

שלום, אני רוצה לעשות קורס מדריכי צלילה באילת, רציתי לדעת אם יש פה מישהו שהיה לו כבר ניסיון עבודה באחד מהמועדונים באילת ואם כן אז לספר קצת על התנאים חסרונות ויתרונות בעבודה:)
תודה מראש
רותם

dovella

New member
תובנות שלי

אני אומנם מדריך צלילה ולא באילת, אבל אצלי זה תחביב ולא מקצוע לחיים. מתוך היכרות של הנושא קחי בחשבון שהעבודה קשה מאוד התגמול הכספי לא מרקיע שחקים, אם זו עבודה לממן לימודים או משהו כזה זה אפשרי, אם לא תשקלי אם זה כדאי.
יום עבודה ממוצע הוא כ 9 שעות ומתוכם א תכנסי למים בממוצע 7 פעמים ( זה לא קל בכלל), בתור מדרי צעיר תקבלי את המשימות הלא פופולריות והכי פחות מכניסות ממדריכים ותיקים.
ממוצע טבילה הוא כ 50 שקלים ברוטו , לרוב את תצטרכי לשכור מקום מגורים ( לרוב בשותפות עם מדריכים אחרים להוזיל עלויות) בתקופת העונה הבוערת אין כמעט חופש.
ובעניין חופש או פחות כניסות למים השכר ליום יורד פלאים.וכאן שוב יש עדיות למדריך ותיק בתקופות היובש.
בנושא ציוד לרוב המועדון יבקש שתצללי עם ציוד שהוא מוכר בחנות שלו, ולא יסכים שתצללי עם ציוד אחר ( לבדוק לפני שחותמם על חוזה) , היתרון הוא שיש מועדונים שנותנים עמלת מכירה לציוד בייחוד במהלך קורס למדריך הקורס, בעל כורחך את צריכה להיות סוכנת שיווק על מנת להגדיל את השכר..

ועכשיו לדברים החיוביים
זה מאוד כיף לפגוש ולהכיר אנשים חדשים
זה מרגש לראות אחרי שבוע אנשים שלא ידעו כלום הופכים לצוללים ( ובייחוד את אלא עם הקשיים)
זה כיף לצלול ולא לשלם על זה
בדרך כלל המדריכים שתכירי יהיו אנשים נחמדים ,ומה יותר טוב להיות בחברה שחושבת ורוצה כמוך??
זו עבודה עם תחושה של חופש מסויים, ולא משהו כמו במשרד.

אומנם לא כתבת מהי דרגתך בצלילה אבל אם את רק דייבמסטרית קחי בחשבון עלויות עד לסיום הקורס.

דב

למעלה