מועדוניםםםםםם ! ! ! איזה מועדון הכי הכי בעיניכם כיום בארץ?
N No BoDy1 New member 11/12/03 #2 אני אתחיללללללל אנשים לא בקצבבב! האנגר.. מועדון מושלם.. כל מילה מיותרת..
ח חסה סטייליסטית New member 11/12/03 #3 ככה... למסיבות אני אוהבת את הTLV. בכל פעם שהייתי היו המון אנשים אבל לא הרגשת שמפוצץ. להופעות אני אוהבת את הבארבי בת"א. אינטימי וכייפי.
ככה... למסיבות אני אוהבת את הTLV. בכל פעם שהייתי היו המון אנשים אבל לא הרגשת שמפוצץ. להופעות אני אוהבת את הבארבי בת"א. אינטימי וכייפי.
J julietta16 New member 11/12/03 #4 אממ האנגר...בחיים לא הייתי אבל אמרו לי שזה אחלה מקום TLV...באמת אחד המועדונים השווים...אבל הוא התחיל להימאס עליי.. גם הסטודיו היה מקום נחמד לפני שהפכו אותו למוסד..
אממ האנגר...בחיים לא הייתי אבל אמרו לי שזה אחלה מקום TLV...באמת אחד המועדונים השווים...אבל הוא התחיל להימאס עליי.. גם הסטודיו היה מקום נחמד לפני שהפכו אותו למוסד..
B Black female Dog New member 11/12/03 #5 ככה... מטרוק,דום,מוסד... וכפי שהחסה אמרה להופעות...רק הבארבי כל השלושה... הישן החדש וזה שבכפ"ס
I im to hot New member 12/12/03 #6 אז ככה יש שתי מועדונים הכי שווים בארץ: האומן 17 הדום זה מעדונים מדהימים ואין מצב שמישהו הולך ולא נהנה!
אז ככה יש שתי מועדונים הכי שווים בארץ: האומן 17 הדום זה מעדונים מדהימים ואין מצב שמישהו הולך ולא נהנה!