מועדון

• פותח הנושא ely1
  • פורסם בתאריך

ely1

New member
מועדון

משהו מיוחד עומד לקרות בקרוב!!! דרושים נגנים/זמרים/זמרות המעונינים להיות שותפים בהקמת מועדון 'של פעם' בסגנון שנות ה-50 .הפניה רק לרציניים היודעים לנגן רוקנ'רול ברמה גבוהה ורוצים להיות חלק מ'להקת הבית'. הכל מוכן רק עוד כמה לירות....

locnar

New member
בהצלחה!!! אתה איש אמיץ... :)

נשמע נחמד אבל קצת מעורפל... אם תמסור פרטים נוספים, אוכל להפנות אליך נגנים ממש מהשורה הראשונה בארץ... השאלה במה בדיוק מדובר? רפרטואר/סגנון? (אם זה באמת רוקנרול פיפטיז אז למה לך לחפש בפורום ג'אז?) מיקום? תדירות? (עבודה קבועה? פעם בשבוע? בחודש? ברבעון?) איזה כלים? (אתה צריך טריו, קוורטט, קווינטט, ביג בנד? מה?) אני מבין ששכר זה נושא רגיש שוודאי לא תרצה להרחיב לגביו כאן, אז יתכן גם שמוטב שתמסור דרך יותר מתאימה ליצירת קשר. נ.ב. ממש לא בשבילי, אבל יש לי חברים מוכשרים ורעבים שישמחו לעבודה.

ely1

New member
פרטים...

תודה. הכנסתי את המודעה גם לפורומים אחרים. מדובר בקוורטט או קווינטט. למיטב ידיעתי ולצערי אין בארץ נגני רוקנ'רול אסליים והיחידים שמתקרבים לזה הם נגני ג'אז ובלוז. מה גם שמדובר בתזמורת ריקודים א-ל-פיפטיס וככזאת הנגנים באים מרקע של ג'אז ולא של רוק. להזכירך הרוק בא אחרי הרוקנ'רול שבא אחרי הג'אז {כרונולוגית). פעמיים עד שלוש בשבוע באזור השרון והכי חשוב הוא שהלהקה/תזמורת היא גם שותפה בעסק. פרטים נוספים אני לא אוכל להוסיף מפאת הדיסקרטיות שבדבר.

למעלה