מועדון

backdoorgirl

New member
מועדון

הבומים האלה הורגים לי את האוזניים. הויברציות של הרמקולים מתמזגות עם פעימות הלב שלי. אבל אני כבר לא מרגישה כלום.אני באקסטזה של המוזיקה.

השמלה האדומה הזו,שתלויה על הצוואר שלי בקשר אחד נצמדת אל הגוף המבריק והעסיסי שלי,מדגישה את ההבדל המשמעותי בין המותניים לחזה,שלכוד בקושי בחזיה.

קהל הרוקדים משתולל גופות נצמדים ונפרדים, ריח של סקס, סיגריות וזיעה טריה באוויר. משכר...

אני רוקדת בעיניים עצומות,מאחור צמוד אלי אלי בחור,ידיו משוטטות על גופי, פיו על צווארי,זקפתו צמודה לגבי.אני מנשקת מהצד השני חברה שלי, ידי חופנות את ישבנה הקטן, ידיה על חזי.

אנחנו מעבירים סיגריה מתוקה בין שלושתנו,מעבירים עשן סמיך מפה לפה,האורות המהבהבים שהופכים את הכל לסצינה מסרט פסיכוטי רק תורמים לחוויה.

אני מתנתקת מהבחור ולוקחת את החברה שלי לכלוב. הוא נראה כמו כלוב לציפורים גדולות במיוחד,עם גג מעוגל ועמוד באמצע. אנחנו רוקדות בפנים,נצמדות,מתנשקות, משחקות משני צידי העמוד,מתחככות בו משני הצדדים.

הבחור,שעד עכשיו עמד מחוץ לכלוב וליקק שפתיים נכנס ולוקח אותנו לאיזור קצה הגג,שם יש פופים גדולים לרוקדים הרצוצים. אנחנו נשכבים כולנו על פוף כזה, מערבולת של ידיים,רגליים,לשונות, חזה,זין. לא אכפת לנו מי מסתכל כל עוד לא מפריעים לנו. אני מתנתקת בגרון ניחר והולכת

להביא לנו קצת אלכוהול. כשאני חוזרת אני רואה אותם ממשיכים במעשיהם ומחייכת מהצד. החברה שלי שולחת יד אלי, אנחנו שותים לחיים וממשיכים. אנחנו כ"כ שקועים במעשינו עד שלא מרגישים שהמאבטח של המועדון עומד לידנו ומנסה להתגבר בצעקות על המוסיקה "סקס לא

במועדון!!!", אני עוד שוקלת להזמין גם אותו אבל אנחנו כבר כושלים לכיוון היציאה ומוצאים לנו מחסן חשוך ליד המועדון לגמור את מה שהתחלנו.ולגמור,ולגמור.

איזה לילה.

giligil55

Member
את

ממש, אבל ממש , לא מאכזבת

yame1212

New member
כתובת המועדון

הכתיבה שלך מחרמנת וגורמת לי לרצות ללכת לאותו המועדון

yaron522

New member
איזה לילה!!

ממש עושה חשק לדמיין את הבוקר שאחרי עם כל הסיפוק שבו

backdoorgirl

New member
שגרה מבורכת

שאבדה במהלך השנים
(יחד עם היכולת לאכול במהלך המאנצ'יז אוכל טעים ומשמין בלי להכות על חטא)

yaron522

New member
ברכה כזו תמיד נעימה

להכות על חטא זה משהו שמרגיע מצפון לקראת הפעמים הבאות

למעלה