מועדון SUZUKI DR BIG עולמי

Yuval Ben Moshe

New member
מועדון SUZUKI DR BIG עולמי

חברים יקרים. יש לי אהבה לא קטנה לBIG DRשלי, לכן פתחתי קבוצה DR BIG ISRAEL בפייסבוק. היום אני שמח להודיע על איחוד מועדונים ראשון מסוגו, ישראל ארגנטינה, בתקווה לרשת כלל עולמית. משהו שמזמן רציתי לעשות. בזכות האב הרוחני פולגז ותפוז זה קורם עור וגידים! אז כל בעלי הביגים לדורותיהם מוזמנים!

h a j b i

New member
שיהיה בהצלחה

צירפתי ללינקים של הפורום תחת "מועדוני רוכבים"

פרארי1

New member
אם כבר, אז תצרף גם את מועדון זולו

פונה לרוכבי כל הדו"שים, לא רק לאנשי הביג.

h a j b i

New member
אין בעיה

אנחנו יכולים לצרף ללינקים כל מועדון שיש לו ביקוש פה.

Dresdner

New member
יוזמה יפה אבל...

אם תמשיכו לכתוב שם בעברית אז מן הסתם החברים מהצד השני של העולם לא יבקרו יותר

Yuval Ben Moshe

New member
מועדון ביג

המועדון הוקם עבור אופנועי SUZUKI DR BIG. מועדון זולו שהייתי שותף להקמתו הוא עבור כל אופנועי הדו"שים הגדולים. כמובן שנשמח לקבל כל חובב אופנועים למועדון. המועדון הוקם לפני מספר ימים, יש כבר חברים ממדינות נוספות, הכוונה ליצור רשת מסועפת של מועדוני ביג ברחבי העולם עם קשר חברי ואופציה לטיולים משותפים מעבר לים. לפני שנה רכשתי את הביג הראשון ולפני מספר שבועות ביג נוסף, אני פשוט אוהב את האופנוע הזה, בנוסף יש לי KWASAKI1000 מודל 80 שעליו אני עושה פרוייקט Z בפינת המשקיעים פול גז. הביג פשוט אופנוע פאן נטו! פשוט, אמין חזק מהיר, דו מימדי, שטח כביש אוכל הכל בתאווה, לא עוצר לא מתלונן שותף אמיתי!

gilbola

New member
כל הכבוד יובל!!

אגב, בקבוצה של הארגנטינאים אני מתרגם את כל הדף לעברית. זה קצת מצחיק ובעיקר מובן.. רק באהבה

Yuval Ben Moshe

New member
ארגנטינה

תודה ידידי. גוסטבו שהוא המוביל בקבוצת ארגנטינה חבר טוב, אנחנו באותו ראש, הוא כרגע מקדם עניינים בכל דרום אמריקה והבאה להצטרף כנראה ברזיל. אגב שלח לי קישור עם תרגום לקבוצה הארגטינאית. אני ממש עובד קשה בכיתוב ותרגום לכל השפות עבור חברים נוספים.

gilbola

New member
אין צורך בקישור לתרגום, כל מה שצריך זה גוגל

כרום. כשאני פותח דף בשפה אחרת שהיא לא עברית, הוא שואל אותי אם לתרגם אותו. אף פעם לא השתמשתי בו וגם בדף בפייסבוק עשיתי את זה רק כדי לצחוק קצת. אבל, הופתעתי לגלות כמה זה יעיל (לפחות עד שנלמד את השפה..) אם אתה מתכוון לכתיבת הודעות בעברית ובאנגלית כדי שגם הם יבינו אז בזה אני לא מכיר פתרון אלא רק לכתוב או באנגלית או גם וגם.. ויאללה תחזור מהגלות.. רק באהבה

למעלה