מועדון miles and more

romelro

New member
מועדון miles and more

יש לי את המועדון של Miles and more של לופטנהזה, אם עושים את הכרטיס אשראי של המועדון מקבלים עוד כ10000 נקודות. (עלות של 15 או 20 למשודרג כל חודש). האם זה כדאי?
מה קורה אם מבטלים את הכרטיס אחרי חודשיים למשל? הנקודות עוברות למועדון הרגיל?
מישהו מכיר את התנאים וההטבות של הכרטיס באופן עקרוני?

romelro

New member
בנוסף מה ההבדל בין ויזה למאסטרכארד?

מה עדיף יותר ומה מקבלים בו יותר?

דניאלה1311

Active member
מנהל
את התנאים אפשר לקרוא באתר שלהם
יש איזה מינימום שחייבים להוציא מדי חודש בכרטיס האשראי, כמה אנני זוכרת אבל הכל, ממש הכל כתוב באתר שלהם וגם אתה מקבל כמובן הביתה את עיקרי החוזה.
&nbsp
לדעתי צבירת המיילים שלהם עדיפה על אל על. יש מבצעים שונים מדי פעם שהם מורידים את מספר המיילים הנדרש לטיסה כזו או אחרת. אם אתה מקבל עשרת אלפים מייל במתנה זה כבר עשוי להספיק לאחד המבצעים שלהם לארופה. צריך תמיד לבדוק. כמובן שעם השנים התנאים לצבירת מיילים שונו לרעה, אבל זה לא רק אצלם.
&nbsp
לא עשיתי בדיקת כדאיות פשוט החלטתי שאת הטיסות שלי אני מבצעת, בהצחשב בכדאיות כמובן, רק עם חברות שמאפשרות צבירת מיילג׳ במועדון הזה.
&nbsp
הכרטיס שהם נותים או נתנו בזמנו היה מאסטרכארד שמשויך לחברת כאל ( ויזה). זה עבורי כרטיס חוץ בנקאי ולכן אנני יכולה לנצל אותו למטרת משיכת דולרים מהחשבון.

romelro

New member
כרגיל תודה דניאלה

הם נותנים 7000 במתנה עם רכישה ראשונית. העניין מה קורה אם מבטלים את הכרטיס (20 שקל לחודש) אחרי קבלת המיילים. האם עם ביטול כרטיס האשראי מקבלים את המיילים בחשבון של miles and more (המועדון הרגיל שקיבלתי את הכרטיס חבר לבית)?
באופן עקרוני אין לי ממש צורך בכרטיס נוסף יש לי 2 שאני לא משלם עליהם דמי כרטיס אבל העניין של 10000 מיילים בהחלט קורץ, במיוחד כשאנחנו בארץ וככל הנראה יהיו גם רכישות גדולות.
יש לך אולי את הלינק עם כל התנאים למאסטר כארד ולויזה של המועדון? באתר ויזה כאל יש אזכור רק למיילים וזה מפתה אבל לא מספיק.
אין אפשרות לעשות משיכות מזומן מט"ח עם הכרטיס הזה?

דניאלה1311

Active member
מנהל
משיכות מזומן לא ניסיתי
כי יש לי כרטיס ש ל הבנק , קישור אחפש לך אבל יותר מאוחר.

romelro

New member
תודה:)

אגב, איך אפשר לראות את מה המיילים נותנים לי, כלומר איך משתמים במיילים ברכישת כרטיס טיסה בחברות במועדון או שידרוגים וכדומה?

דניאלה1311

Active member
מנהל
תסתכל קצת באתר שלהם
מועדון המייילז אנד מור זה כולל במקרה גם את אוסטריה אבל זה יתן לך מושג מה ניתן לראות באתר
&nbsp
http://www.miles-and-more.com/online/portal/mam/at/homepage?l=en
&nbsp
מה התנאים הכללים בעולם - תבחר מדינה
&nbsp
http://www.miles-and-more.com/online/portal/mam/de/program/information?nodeid=2568578&l=en
&nbsp
מצאתי ת ביקורת על הכרטיס של מיילז המופק לישראלים ( כרגיל, מיד יקום מישהו ויגיד שדופקים אותנו כי אנחנו ....וכו׳) קראתי לא התרשמתי, כל מדינה ושמחותיה
&nbsp
http://www.flyertalk.com/forum/luft...7-miles-more-israeli-credit-card-rip-off.html
&nbsp
כל השאר תצטרך למצוא בכוחות עצמך, הכל מוסבר שם, איך צוברים מיילים איך מבזבזים אותם, מחשבון כמה מיילים צריך כדי לטוס לאן שהוא. חלק מהמידע נמסר כנראה רק כשאתה חבר במועדון.

Boston Guy

New member
טוב, בגלל שביקשת - הינה קמתי...

להלן אחת ההצעות העכשויות בארה"ב מטעם הבנק שמנפיק כאן את כרטיס האשראי של הלופטוואפה:
[URL]https://www.barclaycardus.com/apply/Landing.action?campaignId=2257&cellNumber=4[/URL]

20,000 מייל על ההתחלה,
עולה ל 50,000 מייל אחרי שהוצאת 5,000$ בכרטיס האשראי,
כרטיס חינם לבן זוג כל שנה (כשמשלמים על כרטיס אחד),
2 כניסות לטרקלין העסקים כל שנה (לא שאני צריך את זה - אני HON CIRCLE בין כה וכה),
2 מיילים על כל דולר שמוציאים בכרטיס אצל לופטי,
מייל אחד על כל דולר שמוציאים במקום אחר,
אין עמלות המרת מטבע זר...

דמי חבר שנתיים - 89$ (קצת פחות מ 30 ש"ח לחודש). ואתה פטור מהם כל זמן שאתה שומר על הסטטוס שלך כ HON או כסנאטור.

דניאלה1311

Active member
מנהל
כן את כל זה ראיתי
אבל אם תסתכל בלינק ששלחתי בענין הישראלים שחושבים שגם הלופוואפה דופקת אותם תראה שהתנאים שלנו יותר טובים חוץ מהמיילג׳ בהתחלה ועוד כמה perks .

yossialef

New member
לופטוואפה הוא חיל האוויר הגרמני, העקיצה קצת לא במקום

YHS

New member
בשלושה עשר לחודש נובמבר הבא עלינו לטובה

אקנה לך כפית מוזהבת קטנה עם סמל של תפוז על הידית.

דניאלה1311

Active member
מנהל
למה מגיעה לי כפית מוזהבת ועוד קטנה?
מה תרמתי כדי שאעמוד באיזה קריטריון. פסדר יאללה תביא כפית.

בעצם מגיע לי יותר מכפית, חודש אני מתענה על האייפד ואפופה עם פרסומות וקליפים
שנשמתי פורחת מרוב עצבים.

the travel life

New member
מצרף שאלה בנושא

אני גם הצתרפתי למועדון הזה שלהם ועכשיו קיבלתי מהם איזה כרטיס שנראה כמו כרטיס אשראי עם 16 ספרות, האם זה הכרטיס מועדון הרגיל או שהם שלחו לי כרטיס אשראי? מן הסתם שלא נתתי להם חשבון בנק אז אם זה אשראי איך הוא אמור לעבוד? חח

YosMan1

New member
מו הסתם אם אין שם בנק או חברת אשראי על הכרטיס אז זה לא כ"א

כרטיס חבר רגיל שלהם נראה ככה.

the travel life

New member
כן כזה כרטיס, הוא פשוט נראה ממש דומה לכרטיס אשראי

יש אפילו פס מגנטי ומקום לחתימה חח
תודה על התשובה.

למעלה