מועדון (ריקודים)

talushy

New member
מועדון (ריקודים)

בנות, אני רוצה הזדהות נשית פה! היום הלכתי למועדון שנורא נהנתי בו... אבל מה, היתה לי בעיה רצינית. כל הזמן היו גברים שרקדו סביבי וסביב חברה שלי. ולא נתנו לנו לרקוד בשקט. נכון, בהתחלה זה מחמיא, מצחיק ואפילו משעשע. אבל בחיית ראבק!! אחרי שכל הערב מנסים לומר בעדינות (ולעיתים גם לא.) הם עוד ממשיכים להציק. ולסיום, דוגמא קיצונית. כאבה לי קצת הבטן אז ישבתי בצד והיא רקדה מולי (כדי לא להיות לבד) אחד אותם הבחורים שכל הזמן הציקו אמרו לי בואי לרקוד. אני "לא תודה." והוא מנסה כמה פעמים עד שהוא תופס לי ביד ומנסה להרים אותי. מזל, שיש לי קצת כוח בידיים התנגדתי, העפתי אותו ואמרתי לו "לא!!!! תודה." והוא אפילו הכאיב לי. אז בנות, למה בנים לא מבינים את המילה "לא" ומה עושים כדי למנוע את זה? (למעט ניתוח לשינוי מין.)

דברים כאלה לא היו בשנות ה60

כאשר אני הייתי נער . אגב המועדון הייה ניסגר ב11 בליילה . הפושטים היו סוגרים ב12 בליילה .ואז העיר הייתה משותקת . כי הייתה רק תחבורה ציבורית . לאף בחור/ה לא הייה רכב

שגיתא קשה להגיד . כי רמת החיים

עלתה . אז לא הייה הרבה דברים . כמו מחשב טלפון נייד . טלפון רגיל הייה למעט אנשים . שיחה מחיפה לת"א עד שעה 1 הייה מותרות . הייה פחות צפוץ , פחות זיהום . אז נגיד חציא חציא . בלי טוב אין רע . סביר

למעלה