מועדון צניחה נוסף?!

Icarus Canopies

New member
מועדון צניחה נוסף?!

האם מישהו שמע משהו על זה שאמור להפתח בארץ עוד מועדון צניחה? או שזו סתם שמועה זדונית ומטופשת? מישהו חושב שיש מקום לעוד מועדון? מעניין... UV

AlonHaramati

New member
הלוואי.

לא ששמעתי משהו על זה, אבל הלוואי וזה יקרה. האם יש מקום לעוד מועדון ? - כן בהחלט - זה יגביר את התחרות ויוריד את המחירים \ ישפר את השירות למרות שסביר להניח שבאותו זמן גם יפגע קצת ברווחים שלהם כיום. (זה לא שאני לא מרוצה ממה שיש כיום, אבל תמיד יש מה לשפר). אני מניח שיש גידול של צנחנים פעילים בשנים באחרונות, עובדה שכיום יש ל-2 המועדונים 2 מטוסים, ובעתיד אני מעדיף לראות 3 מועדונים עם 2 מטוסים לכל אחד מאשר 2 מועדונים עם 3 מטוסים לכל אחד.

shklele

New member
בספק רב../images/Emo160.gif

לגבי השמועה.המדינה קטנה מידי ובעייתית. אני מסכים שיש יתרון ללקוח מבחינת הורדות מחירים טבעית ומתבקשת (אל תעשו לי בעיות עם המחירים כשאני קונה את חבילת הצניחות הבאה, פראדייב...
). בהנחה שמדובר במיקום שונה מהקיים ומשהו נגיש (שעה +- נסיעה ממרכז הארץ ולא רק גימיק של תיירות פנים ואולי קצת של תיירות חוץ/מכונת טאנדמים לסופי שבוע בלבד) אזי: 1) באיזה שדה תעופה - הרצליה? (השתגעתם?! מי במשרד התחבורה יאשר כזה דבר?!); שדה דוב (נו באמת...); עטרות (לא יורים שם על מטוסים???) 2) אופציה כמעט בלעדית במרכז הארץ זה עין שמר (LLES). בפעם האחרונה שהייתי שם, אמנם ממזמן, רק מטוסי ריסוס קשוחים תנחו את הבורות במסלולים + קחו בחשבון שיש קרבה מסויימת לשטחים משם. 3) ...שלא לדבר על רכש של טורבו פרופ / מקביל שיתחרה בגראנד קראוון או באוטר (סליחה, לא יצא לי לעלות עליו אבל שמעתי על ביצועיו) - אבל זו לא בעיה שלי... 4) תחרות זה בריא בשוק קטנטן כגדול.קשה לרוב האנשים לעסוק בספורט אך ורק בגלל הסיפור הכלכלי שבעניין. אם תהא תחרות אמיתית ומיצוב המועדונים יהא זהה (היום זה מאוד שונה בין שני המועדונים למיטב הבנתי) כלפי הלקוח - המחירים ירדו (לא משמעותית) אך סביר להניח שיותר קהל יהא מוכן להוציא כסף עבור הספורט בהנחה שהתשלום נמוך יותר - אני מאוד מקווה שזה יתפתח למשהו טיפה פחות סגור וימנה מעל ל200 או 300 איש שעוסקים בזה באופן רציני, הספורט יקודם וכיו"ב. 5) באמת הלוואי. אבל לדעתי שמועה ותו לאו. אם לא - סבבה וקדימה!

Metal licker

New member
אפרופו מועדון חדש

בישראל יש משהו שאין באף מקום אחר בעולם - המקום הכי נמוך בעולם. מה דעתכם אם יפתחו מועדון צניחה מקצועי (בלי טנדמים) בים המלח - ניתן יהיה לטפס לגבהים מטורפים, ועדיין יהיה מספיק חמצן כדי לא להשתכר, חוץ מזה שמזג האוויר שם חם כל השנה. זה אמנם יעלה יותר (יותר גובה = יותר דלק), אבל בטוח ימשוך צנחנים מכל העולם. אפילו יש מנחת בצומת זוהר (אני לא בטוח מה מצבו...)

danmordechay

New member
כל מועדון גם פונקציה של מז"א,מבנה

איזורי (מערבולות) וכו... בטוח שמי שרוצה לפתוח יצטרך להתחשב בהרבה יותר גורמים...

OhadNir

New member
../images/Emo10.gifאין אויר

מעל ים המלח עובר נתיב הטיסה לאילת. מנחת מצדה זה אחלה מקום לצניחות אבל האויר שמעליו כבר תפוס...
השמועה כנראה נכונה, אבל בארץ, עם המגבלות שמטיל חיל האויר- עד שממריא יעף ראשון במקום חדש, צריך לקרוע את ים סוף, לאחות את הקרעים, לקרוע שוב ושוב לאחות - ככה איזה 50 פעם וגם אז יעשו לך בעיות... בהצלחה למי שמנסה

shklele

New member
האמת..סטארט אפ!

אפשר להגיע להסדר עם ארקיע וישראייר. הרי הם טסים בין 16-18 א"ר עם דאש 7 / ATR42/72. אפשר לסגור איתם שהם עושים צא כיוון דרומה ממצדה שיורידו ל120 קשר ויפתחו ת'דלת לאיזו דקה. מה איכפת להם??? אוהד - תגיד להם!

elraviv

New member
אל תתלהב מים המלח

רק 1300 רגל מתחת לפרדייב - לא תוכל לעלות לגבהים "מטורפים"

Z o o k

New member
האמת אני שמעתי בזמנו...

שחושבים לפתוח מועדון נוסף באיזור אשקלון אן אני לא טועה. אבל מעבר לשמועה לא שמעתי כלום.

The Sheriff

New member
כן

שמעתי, ולא זה שהיה אמור להיות באשקלון אישית אני חושב שזה מוגזם מועדון שלישי, אבל זו דעתי האישית... UVת דבר איתי לפרטים

למעלה