מועדון צניחה חדש

newclub project

New member
מועדון צניחה חדש

שלום לכולם צימצום מסיבי בהיקף הפעילות הפרטית/ספורטיבית לטובת פעילות תיירותית (טאנדם) הביאה אותי לגבש תכנית שתוכל, באם היא תצליח, לשנות את פני הדברים. המטרה היא להקים חברה בע"מ, כדי ליצור מנוף פיננסי על ידי צנחנים,שישקיעו לשם הבטחתה של הפעילות הפרטית/ספורטיבית בארץ. חברה זו תשקיע במועדון חדש ובאופן זה תשפיע על מדיניותו. סוג זה של מועדון צניחה קיים במספר מקומות בעולם כגון צרפת, מדינות סקנדינביה וארצות הברית. למועדוני הצניחה האלו גם אוריינטציה כלכלית אך בהרמוניה עם פעילות ספורטיבית עניפה. כל הצנחנים אשר מעוניינים להיות מעורבים ולהשקיע מוזמנים למפגש שעליו הודיע בקרוב. לתגובות והרשמה נא לפנות למסרים או לפלפון שלי. אני רוצה להדגיש שאין יוזמה זו קשורה לאיש כזה או אחר אלא אך ורק לטובת הפעילות הפרטית/ספורטיבית בארץ. יורם גניש

MrKatz

New member
אני איתך

אני מאמין שברגע שיהיה משהו קונקרטי רבים ייצטרפו גם כן שכן החלופה האמיתית שנכון להיום נשארה היא לצנוח בחו"ל באופן מרוכז יישר כוח

newclub project

New member
אוקיי אז לפי בקשת הציבור...

תודה לכל מי שכבר פנה במסרים הסבר קצר: אנחנו ה"דבר הקונקרטי": הרעיון הוא שנקים חברה שתמכור מניות בכדי להגיע להון עצמי שיספיק להקמת מועדון (וזה לא בשמיים). ברגע שנגיע לסכום הרצוי נשב ביחד (כל בעלי המניות) נמנה צוות שינהל מ"מ עם הגורמים החיצונים, ונקבע מה אנחנו מעוניינים לקבל בתמורה להשקעתנו. זה הרעיון בגדול תגיבו תתעוררו

Airbreaker

New member
רעיון טוב

מוכן להשקיע זמן וקצת כסף. פחות טוב ביזמויות אבל מוכן לעזור. נועם 054-4708074

מוכן לתרום

את כל הכלים הסניטריים ות כל חומרי האינסטלציה במידה ויוקם כזה מועדון תתחילו למכור מניות אני בפנים

class air

New member
גם לנו יש תוכנית....

נאסוף כסף מאנשים לקניית טופס לוטו ואם נזכה אז נקים מועדון חדש

boomstik22

New member
אני מוכן לתרום...

יש לי כמה שקלים לתרום למניות הזיקוקין בחגיגות הפתיחה עלי.....

newclub project

New member
תגובה

ציטוט: "לעולם לא תנתן לך משאלה שלא יהיה בכוחך להגשימה - אולם יתכן שיהיה עליך לעמול לשם כך... ריצ´ארד באך להוסיף משהו חכמולוג?

למעלה