מועדון מעריצים

מועדון מעריצים

אנשים... אני כבר הרבה זמן מנסה לברר איפה אני יכול להצטרף למועדון המעריצים הישראלי של האירוויזיון. למישהו יש מושג איפה אני יכול לקבל יותר פרטים !? תודה

אייל_18

New member
...למה בדיוק?

אולי כדאי שתתייעץ בקשר לזה, ותשמע מה אנשים חושבים על הקטע הזה של "מועדון המעריצים".

enicegirl

New member
אני מכירה מודעון מעריצים!

אהלן! יש מועדון מעריצים בארץ! אני גם חיפשתי אותו שנים!! עושים שם פעילויות ממש נחמדות. אתה יכול לכתוב לי לאימייל ואני יעזור לך למצוא את האנשים המתאימים. אני מכירה 2 מהחברים שם... (אפרת)

ASH1977

New member
אנחנו לא מעריצים

זהו מועדון חובבים, לא מעריצים!!!

enicegirl

New member
העיקר הכוונה ../images/Emo13.gif

נכון, הרבה מהחבר´ה שרשומים במועדון מעריצים קוראים לזה "חובבי אירווזיון" זה נכון וסליחה, אני מכה על החטא... להעריץ זה יותר להתלבש על אומן אחד אבל כפי שכתבתי, העיקר הכוונה :) כולנו חובבי אירווזיון וזה מה שחשוב :) אפרת

ASH1977

New member
שבת בזכרון

כבר דיברתי עם ויזי, בדרך לזכרון את נוסעת בעז"ה איתנו באוטו של אמא של אבי (ולא באוטו שלו, פרצו אליהם בשבת וגנבו לו...). הכנתי קלטת לדרך הלוך עם שירי אירוויזיון בגרסאות לא מוכרות ולדרך חזור עם שירי מולאן רוז´, הדצים וסלין דיון.

enicegirl

New member
קטעים רצים פה ../images/Emo13.gif

אהלן!! מצאת דרך להעביר לי מסרים ארוכים, אה? מגניב! איזה יופי, לנסוע 3 שעות ולשמוע שירי איווזיון ומולן רוז´! אנא דאג שיהיה שם השיר של שבדיה VIGELO VIGELEY (יההה, בטח יש לי מלא שגיאות באיות) רגע! אני לא אסע עם אריק? ואני דיברתי עם אוהד, אישרתי את השתתפותי אז הידד! נוסעים צפונה. דרך אגב, מה פירוש "VIGELO VIGELEY" ?

למעלה