מועדון ירושלים יוצא לחו"ל בקרוב

מועדון ירושלים יוצא לחו"ל בקרוב../images/Emo160.gif../images/Emo54.gif

בעז"ה המועדון ירושלים יוצא בשיתוף הקרן החדשה לירושלים לחו"ל בחודש יולי הקרוב
התכנית לטיול: פאריז, בריסל, אמסטרדם
משך הטיול: 7 לילות, 8 ימים
מי יכול להצטרף לטיול לחו"ל
החרשים,הליקויי השמיעה והשומעים(כן, כן, גם השומעים יכולים להצטרף בכיף)
המקומות הכי היפים בטיול: פאריז (מגדל אייפל), דיסנילנד, ברוז, בריסל, מדורדם, אמסטרדם (כולל ביקור בבית אנה פראנק), כפר הדייגים וולנדם, ובכפר טחנות הרוח "זאנסה סחאנס". מתי יוצאים
ב-9 ליולי. ממריאים מנמל התעופה בן גוריון החדש, ביום שני, 9 ליולי, אחר הצהריים, לפאריז. במשך כל השהות של הטיול כולל מעבר למדינות יהיו באוטובוסים, 12 שעות טיולים ביום (מ- 08:00 בבוקר ועד 20:00 בערב), וחוזרים בהמראה אמסטרדית לילית לארץ בשני שלאחריו, 16 ליולי, והנחיתה בשעת הזריחה
איזה מטוסים נמריא מהארצות
- ישראייר
רמה של בתי מלונות: מדרגה ראשונה ודרגת תיירות טובה מרשתות; HOLIDAY NH - הוליידי אין, NOBOTEL - נובוטל, INN ועוד. אוכל: אוכל חופשי. ארוחות בוקר בסגנון מזנון חופשי במלונות. מסעדות לבחירתכם בכל הטיולים. יינתן אוכל כשר מהמטוסים, אפשרות לאוכל כשר בטיולים באמצעות התרומה. אוטובוסים: אוטובוס צמוד, ממוזג, ונוח לאורך כל הטיול. המחיר: 5,500 ש"ח. אפשרויות לתשלום: 1,400 דולר (בהתאם לשער הדולר) במוזמן, או בשיק אחד, או ב-5 תשלומים בכרטיס אשראי (בקרדיט). דרכון לחו"ל
: לכל המצטרף חובה להביא דרכון לצילומים בזמן התשלום
מתי משלמים והיכן
ניתן לשלם עד 17.05.07 (יום חמישי הבא). ניתן לשלם אצל הרכזת החברתית, זמירה ריימונד, במועדון ירושלים. להצטרפות המיידית ניתן לשלוח סמס אצל זמירה ריימונד בנייד שלה - 054-6337850 בקיצור - ת - ד - ז - ר - ז - ו מ - ה - ר ! ! ! ואסור להחמיץ ! ! !

M r s S m i t h

New member
מה דעתכם שנעשה מפגש הפורום ב...

פאריז?..
קיצר מה דעתכם על התוכנית הזו? נשמע לי רעיון יפה לעשות קבוצה שתטוס יחד לחו"ל למספר ימים, אפשר להכיר כל מיני אנשים באוטובוס ולצבור יחד חוויות בחו"ל. קיצר בגלל השביתה הזו נראה לי שאסיים ללמוד רק לקראת האוגוסט

shiransis

New member
פחחח ואני משתחררת באוגוסט איזה זול זה מה זה?

מי שנוסע.. תהנו פריז יפייפיה

LITAL200666

New member
סוזי אם את מסדרת דיל טוב וחתיכים הורסים לטיול

אני באהה איתך!!!:))

למעלה