מועדון התאטרון

shirhayam

New member
מועדון התאטרון

ראיתי שכמה מכאן שבעו מריקודים ובזבוזים אבל זה לא מונע מבעדנו להגיע גם השבוע למסיבה היום...שוס....אחותי הגדולה מגיעה איתנו לפזז בתאטרון.... וזהו! אז עמרי די ואני..אחותי...אולי עוד ידיד אחד שלי מגיעים ומה איתכם? מי נעדר גם הפעם? או לשאלה היותר מעניינת - מי מגיע???:) אוהבת שירה

Liroy26

New member
לירוי ועודד שוקלים בחיוב...

חרף ההעדפה הגדולה יותר למסיבה מחר ב"תכלת". (חוץ מזה שכבר שבוע לא ראיתי את מובי והידיד הכוסון שלה...)

shirhayam

New member
יאאלה? יאאאאלה!!!

תכלה.... מובי...נו באמת? לדעתי שום תכלת ומובי מהווים תירוץ... יאאאאלה תבואו:)

shirhayam

New member
אווווווווווווווו:(((((

לא נכון.......... תבוא תבוא תבואאאאאאאאאאאא

../images/Emo10.gif../images/Emo31.gif

שירה, יקירתי, אני נאלצת שוב להודיעך שלא אראה אותך במסיבה ולא נפזייז יחדיו. לא נורא. בפעם הבאה.

Falcor27

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo45.gif...../images/Emo107.gif../images/Emo57.gif-../images/Emo68.gif../images/Emo70.gif

והכל כבר נאמר בשפת האמוטיקנים

.m

New member
../images/Emo45.gif

וגם משנה תורן, המהממת, מומין וספיינבאר (ודארלינג, אם אתה לא מגיע, מחר אני שולחת לדרגים בכירים בצבא מעטפות נפץ
)
mai

.m

New member
תמונות ממועדון התאטרון

קודם כל הבייבי של הפורום, האח הקטן של מ. תורן ועודד א, הלא הוא מר מומין (עוד כמה שבועות בהופעת בכורה בפורום הזה |סופרת ימים|)

.m

New member
והסטוקר...

רבות דובר בענין הסטוקר - בשאדו, בתאטרון, ונדמה לי שפעם אחת אפילו בצכלצ... ספיינ' ועודד אפילו שקלו מסע שופינג בעקבות החולצה היחידה (הלבנה) שהוא לובש ("שיהיה לנו קל לזהות ולברוח?" תהה פעם ס...) ובינתיים - קבלו אותו (משמאל)

למעלה